Sosyal medya hesabı kullanıcılarının büyük çoğunluğu profillerinin kimler tarafından görüldüğü, takipçileri dışında gizli takipçilerinin olup olmadığıdır. Bu sorunların çözümü için Stalkci uygulaması tüm sorulara cevap bulabiliyor. İnstagram profilime kim baktı beni gizlice kimler takip ediyor, paylaşımlarım yerine ulaşıyor mu bu konuda sizlere yardımcı oluyorlar. Sosyal medyada etkinliğinizi artırabilmeniz için sürekli olarak takipçi sayınızı artırmanız gerekir. Takipçi sayınız çok olduğunda paylaşımlarınız daha fazla görüntülenecektir. Ayrıca yaptığınız paylaşımlara göre birçok kişi sizi takip etmeden incelemeye alacaktır. Bu nedenle profilime kim baktı öğrenebilmeniz için Stalkci uygulamasını kullanmanız doğru tercih olacaktır.

Hesabınızı Aktif Tutmak

Instagram ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarımızı sürekli canlı tutmak ve sürekli genişlemesini sağlamak için uğraşırız. Bunun için takipçilerimizi artırmanız gerekir. Takipçilerinizi artırmak için aradığınız kişileri bulmak ve sizi gizlice takip edenleri öğrenebilmek için Stalkci uygulaması size yardımcı oluyor. Twitter profilime bakanlar kimler öğrenerek paylaşımlarınızın kimlerin dikkatini çektiğini görebilirsiniz. Bunun için Stalkci uygulamasına Twitter hesabınız ile bağlantı yaptığınızda, Stalkci uygulaması sizlere aradığınız bilgileri gösteriyor.

Takipçilerim

Ülkemizde insanların büyük çoğunluğu, Facebook, Twitter ya da Instagram sosyal medya hesabını kullanmaktadır. Yaptığınız resim ya da çeşitli konu paylaşımları sayesinde sizi takip eden kişi sayısını artırabilir ve hesabınızı canlı tutabilirsiniz. İnstagram profilime bakanlar yaptığım paylaşımların ulaştığı kişileri görmek için geliştirilen uygulamalar arasında Stalkci uygulaması size istediğiniz tüm sonuçları veriyorlar.

https://stalkci.org

Advertorial

Editör: Vitrin Haber