2015 yılında kurulan 1kedi1kopek.com BADE bilişim ile yeni yüzüyle “daha iyi, daha güvenli ve hızlı” hizmetleriyle ziyaretçileriyle tekrar hizmete girmiştir. 1kedi1kopek.com hayvan sahibi olmak isteyen herkesin ücretli ve ücretsiz ilan verebildiği, evcil hayvan isteyenlerinde; hayalindeki evcil hayvanına kolayca ulaşabileceği bir “reklam ilan” platformudur.

1kedi1kopek.com sitesinden asla hayvan satışı yapılmamaktadır. 1kedi1kopek.com bir çok kedi ve kopek sahibinin ilan verip; hayvanına sahip bulabildiği bir ilancılık sitesidir. Sitemizde üreticiler de yer almaktadır. Köpek ve kedi sahiplendirme amaçlı ve bu işi profesyonel yapan belgeli (SCR) işletmelerin sahiplendirdiği yavru köpek, yavru kedi, dişi cins, erkek cins, büyümeyen köpek ilanları ile sahibinden, Pet Shoptan uygun fiyatları bulabilirsiniz.

Evcil hayvan ilanları sektöründe, güvenli site amacı güden 1kedi1kopek.com dolandırıcılık olaylarının yaşanmaması için “güvenli ilan” hizmetiyle yola çıkmıştır. Dolandırıcılık mağduru olmamanız için sürekli çalışıyoruz ve tek tek ilan onaylama yöntemi ile bunu sizin için en aza indirmeye çabalıyoruz, ancak tamamen yok etmeyi garanti edemeyiz. Dolandırıcılar farklı yöntemler ile bizlerin ve sizlerin karşısına sürekli çıkacaktır. Mümkün olduğunca kendi şehriniz veya yakın illerden, elden sahiplenebileceğiniz canlıları tercih edin.

1kedi1kopek.com internet sitemizde yüzlerce cins hayvan ilanı bulunmaktadır. 2021 yılının en çok sevilen ve sahiplenilen türü olan Pomeranian Boo çok canlı ve neşeli yapıya sahiptir bir süs köpeği türüdür. Pomeranian boo cinsi köpek;  yeni şeyler öğrenmeyi seven, meraklı, sadık, özgüvenli ve inatçı olması ile dikkatleri çekerek güncel sahiplendirme fiyatları ile sitemizde yer almaktadır.

Pomeranian Boo fiyatları, lisanslı üreticilerden, PetShop’tan dişi erkek pomeranian, pomeranian yavru, pomeranian spitz, ayı surat boo ortalama fiyat aralığı nedir ve boo sahiplendirme ilanlarını öğrenmek için sitemizi gezin. Üç binden fazla pomeranian yavru ilanı yer alan sitemizde hayalinizdeki pomeranian boo köpeğinize ulaşabilirsiniz.

British shorthair sakin, sessiz, rahat tavrıyla kalplerde yer edinmiştir. Çarpıcı mavi rengi en popüler olanlardan biridir. Bu cins İngiliz Mavisi rengiyle gönülleri feth eder. Talepkar ve çok sesli bir cins değildir. Kendi başlarına yalnız olmaktan hoşlanırlar ama bu sizi yalnız bırakacağı anlamına gelmez. Aynı ortamda sizinle bulunmaktan çok hoşlanırlar. British shorthair sağlıklı bir cinstir. British shorthair bluepoint fiyatları, lisanslı üreticilerden, PetShop’tan dişi erkek British shorthair, British shorthair yavru ortalama fiyat aralığı nedir ve British shorthair sahiplendirme ilanlarını öğrenmek için sitemizi gezin.

Bize hemen ulaşın!
https://www.1kedi1kopek.com

Bu bir advertorial haberdir

Editör: Vitrin Haber