Evcil hayvan bakımında deneyimli bir ekiple transfer gerçekleştirilir. Transfer sırasında araçta birbirleri ile anlaşacak olan evcil hayvanların ayrı kafeslere alınması, geniş araçlar ile gerçekleştirilmiş olan transfer hizmetiyle beraber sizin yanınızda olduğu gibi rahat ve huzurlu seyahat imkanı verilmektedir. Sizin istediğinizle beraber transfer sırasında molalarda resim ve video paylaşımları, transfer yapılana kadar sakinleştirici iğne, jel ya da hap kullanımı yapılmamaktadır. Sevimli minik dostlarınız en doğal halleri ile tüm ihtiyaçları karşılanıp seyahatleri karşılanır.

Transferi yapılacak olan evcil hayvanınızın güzergah durumuna göre belli periyot ve saatlerde mola verilip, tuvalet ihtiyacının giderilmesi için dolaştırılmaktadır. Pitabet sayesinde minik yolcular VIP hizmeti alacaklardır. Pitabet nakil ile evcil hayvanınız en güvenilir şekilde transfer edilir ve en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hareket edilmektedir. Eğer yolculuk esnasında siz yanınızda değilseniz, transfer tamamlanıp daha sonrasında sizinle irtibata geçilip haber sağlanmaktadır. Transfer sırasında güvenli bir yolculuk sağlanması içinde hız limiti aşılmadan, ufak sevimli dostlarımızın güvenliği sağlanır.

Pitapet nakil ile transfer gerçekleştirecekseniz eğer yolculuğa başlamadan 12 saat öncesine kadar minik dostunuzun uyumamasına özen gösterin. Böylelikle yolculuk esnasında uyuyacağı için dinlenerek bu yolu daha kolay tamamlayabilirler. Sevimli dostunuzun her zaman yemiş olduğu mamasından az olacak şekilde Pitapet nakle teslim edilmelidir. Yolculuk saatinden 4 saat öncesinde mama yememelidir. Bu şekilde dostunuzun midesi bulanmayacak ve daha rahat bir yolculuk gerçekleştirecek. Evcil hayvanlar çocuğa nasıl özeniliyorsa aynı özeni almak isterler. Yolculuk insanları bile yoruyorken, küçük dostunuzun ruhunu ve bedenini düşün. Bunun için dikkat edilmesi gereken noktaları atlamayın. Pitapet nakil bu yolculukları en az etkileyebilecek şekilde gerçekleştirebilmek adına ellerinden geleni yapmaktadırlar. Tabii ki sizinde yardımınız olmalıdır.

Pet taksi olarak ne kadar profesyonel olunsa da evcil hayvanınızın psikolojisinin nasıl olduğunu sadece en iyi siz bilirsiniz. Bu yüzden geçmiş yolculuğunuzla alakalı deneyimlerinizi, sevmediği şeyleri ve sevdiklerini paylaşmanız durumunda daha rahat yolculuk etmelerini sağlayabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber