Turnike sistemleri kullanım yerleri?

Plazalarda, otellerde, ofislerde, statlarda, otogarlarda, tuvaletlerde, spor salonlarında, sinemalarda, okullarda, sitelerde kısaca takip sağlanmak istenen her yerde kullanılabilir.

Turnike sistemlerin faydaları?

Disiplinli bir ortam oluşturur turnike üzerinde bulunan cihazlarda kısıtlama yapılarak turnike sistemi izinsiz geçişi önlememizi sağlar. Aynı zamanda yoğun ve karmaşık olan bazı bölgeler de turnike sistemleri düzene sokar. Turnike sistemi çeşitli alanlarda kullanılabilmektedir. Giriş-çıkış saatlerini, ziyaretçileri, yemekhaneler, ofisler, fabrikalar, statlar, hastaneler, plazalar, tuvalet takip, siteler, otogar işletmelerinde güvenli kontrollü geçişi sağlamaktadır.

Turnike sistemlerin fiyatları?

Turnike sistemleri fiyatları açısından değerlendirildiğinde marka ve modellerine göre farklı bütçeler için farklı çözümler sağlar. Turnike sistemi kullanılan teknoloji materyale göre geniş bir yelpazeye sahiptir. TRİPOD turnike sistemleri en ucuz turnikelerdir. Hızlı geçiş turnike, boy turnike, VİP turnike  TRİPOD turnike ye göre biraz daha pahalıdır.

Otel kapı kilit sistemleri nedir?

Özellikle otellerde kullanılmaktadır. Hiçbir kablo altyapısına bağlı olmadan çalışmaktadır. Pil ile çalışır, eğer ki pil biterse uyarı verir. Böylelikle pil bitmesi gibi durumlarda kullanım aksatmayacaktır. Pil bitmiş olsa bile mekanik anahtar kullanarak giriş yapabilirsiniz. Paslanmaz çelikten yapılmıştır. Otel kapı kilit sistemleri, otel veya işletmelerin idaresi için kullanım kolaylığı yaşatırken, misafirlerinde konfor ve güvenliğini üst düzeyde tutarak, işletme yönetimlerini de maksimum müşteri memnuniyeti hedeflerine bir adım daha yaklaştırmaktan geri kalmaz. Otel kapı kilit sistemleri sayesinde eski tip anahtarlı sistemden kurtulup yeni modern elektronik kilit sistemine geçmiş olursunuz.

Otel kapı kilit sistemleri nerelerde kullanılır?

Otel kapı kilit sistemleri genel olarak oteller, rezidans, butik oteller, tatil köylerinde kapılarda estetik görüntü sağlayarak kullanım kolaylığı ve konfor sayesinde güvenliği en üst düzeyde tutmaktadır.

Otel kapı kilit sistemlerinin çalışma prensibi?

Yazılımda kat ve oda tipleri belirlenerek oluşturulur. Kodlayıcı aracılıyla bilgisayara USB ile bağlayarak kodlayıcı temic kart veya mifare kartlar kodlanarak müşterilere verilir. Oda girişlerinde bulunan otel kilit sistemleri kullanabilmeleri için birden fazla kart verilebilir. Misafirler otelden ayrılırken kartı teslim ederler ve bu kartları pasif hale getirerek başka misafirler için tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Misafirler verilen kartlarla kendilerine tahsis edilen odalara sorunsuz ve hızlı bir şekilde girebilir, oda içerisinde ki energy saver ile elektrikle çalışan klima, buzdolabı, televizyon ve ışıklandırma tesisatlarının kontrolünü yapabilmektedirler.

Otel kapı sistemlerinin avantajları nelerdir?

Otel kapı kilit sistemleri yazılımla entegre edilerek hatasız çalışmaktadır. Gustavo 560 olanda kilitten veri alıp raporlama özelliği olmamasına rağmen Gustavo G620 sisteminde data transfer kartı vasıtasıyla kapılardaki geçişleri alarak program tarafına aktarımı yapılabilir ve bilgileri aktarılan kapıdan kimlerin giriş yaptıklarının müşteri odada özel eşyam kaybolduğu dediğinde rahatlıkla odaya kimler girmiş raporunu alabilirsiniz. Misafir kartı haricinde master kart, bina kartı, kat kartı ve acil durum kartı tanımlayabilirsiniz. Master kart ile tüm tanımlı kapıları, bina kartı ile birden fazla bina varsa bina bazlı kapıları kat kartı ile de tanımlı katı açabilirsiniz.

Temizlik ve kontrolünün yapılması için temizlik görevlilerine, istenilen katlara istenilen odalara girebilecekleri görevli kartları tanımlanabilir. Müşteri cebinde anahtar yerine plastik kart taşır büyük bir rahatlık sağlar. Klasik kilitlerde anahtar kaybolduğunda kilit göbeğini değiştirmek zorunda kalırsınız aksi halde odanın güvenliği her zaman risk altındadır. Otel kapı kilit sistemlerinde ise kayıp olan kartı iptal ederek yeni kart verebilirsiniz. Kullanılan kartlarla ile odanın elektriği kontrol edilebilir.

Müşteriye verilecek olan kartın kullanımı için tarih aralığı verilerek kullanım süresini belirleyebilirsiniz ve süresi bitmiş olan kart kullanımı pasif olacak ve giriş engellenecektir. Otel kapı sistemlerin -20 ile +58 derece arasında sıcaklıkta sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Manyetik kilit Nedir?

Manyetik kilit 2 Parçadan oluşur. Çalışma prensibi elektromanyetizmaya dayanır. Kapının bir tarafında kapının açılmasını engelleyecek kadar büyük bir kuvvetle iletkeni çeken bir elektromıknatıs diğer tarafında demir ya da çelik parça bulunur. Bu parçalardan biri kapıya diğeri ise kapı çerçevesine sabitlenir.

Acil giriş – çıkış kapıları, Personel giriş çıkış kapıları, tuvalet, kafeterya, petrol ofisleri, yangın merdiven giriş çıkış kapılarında vb. birçok alanda Manyetik kilit tercih edilebilir.

Manyetik kilit çalışması çok hızlıdır. Montajı diğer kilit çeşitlerine göre daha basittir. Gerekli enerji düşük geldiğinde manyetik kilit kendini kolayca bırakır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber