Türkiye’de her geçen gün daha fazla yaygınlaşan ve hedef kitleler tarafından önemsenen ürünler arasında yer alan parmak izi okuma sistemleri, bu süreç zarfında sizlere perkotek.com sitesi üzerinden sunulmaktadır. Bu da teknik anlamda olabildiğince kaliteli ürünleri ortaya çıkardığı gibi, her anlamda da makul fırsatlar üzerinden ürünler temin etmenize yardımcı olmaktadır. Geçmişten, günümüze kadar uygun fiyatlara ürünler sunmaktan geri kalmayan web sitemiz, her fırsatta da bir tık kadar uzağınızda olan tüm bu ürün seçeneklerini de dilediğiniz gibi değerlendirme ve alanında da bilgi alma haklarını vermektedir.

Sizler de her bir ürüne erişmek ve var olan ürünlerle alakalı bilgiler almak aşamasında hemen web sitemize girişinizi yapın. Bu süreç zarfında ise kaliteli ürün seçeneklerini sizlerle buluşturma noktasında çalışan Perkotek, var olan ürünleri de daima birinci sınıf malzemeler ile oluşturmakta ve sizlere ulaştırmaktadır.

Parmak izi ürünleri 5000’e yakın personeli kontrol etmenizi sağlar!

Bir sistem üzerinden 5000’e yakın personeli kontrol etme ve onun giriş çıkış saatlerini saniyesi saniyesine görme şanslarına sahip olabilirsiniz. Parmak izli kapı kilidi bu nedenden dolayı oldukça kullanışlı ve makul ürünler arasında yer almaktadır. Bu süreç zarfında ise siz değerli kullanıcılar için kaliteli ürünleri buluşturmak adına çalışan Perkotek, bugüne kadar da 60.000’in üzerinde memnun müşteri referansı elde etmiş ve güvenlik ekipmanları konusunda da Türkiye’nin bir numarası konumuna ulaşmıştır.

Sizlerin de amacı kaliteli bir ürün satın almak ise en doğru adrestesiniz! Bir tıkla web sitemize bağlantınızı kurun ve bu aşamada günümüz kitleleri tarafından rağbet gören ürünlerin tamamına erişme fırsatına ulaşın! Her anlamda “kullanıcı odaklı” çalışarak kolay kurulum ve montaj aşamalarına sokabileceğiniz parmak izi okuma sistemlerini satışa sunan Perkotek, var olan ürün seçeneklerini de her anlamda kapsamlı bir şekilde yönetebileceğiniz ortam güncellemelerini sunmaktadır. Bu da teknik anlamda kullanışlı, hedef kitleler tarafından da sevilen ürünlerin ortaya çıkmasına şanslar tanımaktadır. Biz de her anlamda “kullanıcı odaklı” çalışma disiplinimiz ile beraber sizlere günümüz şartlarında önem arz eden ürün seçeneklerini sıralamaktayız.

 X RAY CİHAZLARI VE TANIMI

X ray cihazları günümüzde oldukça kullanılan ve tercih edilen güvenlik mekanizmasıdır. Gittikçe kullanımı uygun görülen ve güvenlik sebebiyle büyük veya küçük yerlerde talep edilen ürünlerdir. Kullanılan yerlerde güven temin eder. Bu cihazların olduğu yerlerde misafirlerinizin veya geçen kişilerin çantasını, valizini açmasına gerek kalmadan kontrol edilmesini sağlar. Uğraş göstermeden valiz kontrol edilmiş olur. Kullanılan yerlerde ve gelen giden konuklar için de güvenli bir yer sağlar, kişisel eşyalara da dokunmaya gerek kalmadan kontrol edilmesi mümkün kılınır. Bu ileri seviyedeki güvenlik ürünleri yüksek çözünürlükleri ile bıçak, silah, patlayıcı maddeleri o anda tespit edilmesini sağlar.

X-ray cihazlarının sağlamış olduğu amaçlar aynı olsa da ürünler farklı niteliklere sahiptir. Gün geçtikçe artmakta olan nüfus yoğunluğu ile güvenlik yerleri belirli yerler büyük sıkıntılar yaşamaktadır. İnsan yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde güvenlik tedbirleri daha üst bir seviyeye çıkmaktadır. Bütün bu sorunların oluşmasını kesmek ya da önüne geçmek için x ray cihazları önemli bir çizgiye gelmiştir.

X RAY CİHAZLARININ KULLANIM AMAÇLARI?

Kapalı çanta, bavul, kapalı bagaj ve saklanmış, görünemeyen tüm eşya ve cisimlerin içerisini, tehlike arz edecek maddeleri bizlere gösteren x ray pratik ve kolay bir şekilde önlem almamıza ve böylelikle tehlikeyi en aza indirilmesi sağlamaktadır.

Olabilecek tehlikeli durumları en aza indirgeyerek güvenliği sağlar.

X-Ray cihazları tünel ebatlarına göre farklı modellerde üretilir. Bu modellerin birçoğu aynı fonksiyonlara sahip olmakla beraber, kullanım yerlerine, isteklere ve ihtiyaçlara göre farklı tünel ebatlarında cihazlar kullanılmaktadır.

Genel olarak; küçük çanta, bagaj, koli ve paketler, bavul için daha düşük ebatta cihazlar kullanılır. Bunlar İş merkezleri, Alışveriş merkezleri, kamu ve özel sektör binaları girişlerinde sıklıkla kullanılmaktadır ve tercih edilmektedir. Perkotek xray cihazları Orta ölçekli koli ve paketler, büyük bagajların gelebildiği, otobüs terminalleri, limanlar vb yerlerde orta boyutlu tünel ebadındaki modeller tercih edilmektedir. Kargo şirketleri ve Binaların Mal kabul girişlerinde ve Havalimanları ise daha büyük tünel ebatları kullanılır. Ebatları kullanım yerine göre değişiklik gösteren bu cihazlar ihtiyaca yönelik olarak farklı noktalarda kullanılmaktadır.

Advertorial