Perakende kuyumculuğa yeni bir soluk kazandıran Peraleda, esasen 20 yıllık bir sektör tecrübesine sahiptir. Çağın gerekliliklerinin farkında olan ve hizmetlerinde de bu gereklilikleri karşılamak odaklı hareket eden Peraleda, aynı zamanda uzman bir e-ticaret ekibine sahiptir. Her bütçeye uygun ürün seçenekleri, hünerli ellerden çıkmış ince işçilik barındıran tasarımları ise Peraleda’nın müşteri memnuniyetinin en temel kaynaklarıdır.

Peraleda’da Hangi Takı Modellerini Bulacaksınız?

Geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye, her tarza ve beklentiye uygun takı modelleri Peraleda’da.

Esasen yüzük, küpe, kolye, bileklik, setler ve özel günler şeklinde altı ana kategorisi bulunan Peraleda, oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Söz konusu ürün yelpazesine dahil olan ürün grupları ise şu şekildedir;

Altın Yüzükler

Baget, beştaş, tektaş ve tam tur gibi modelleri ile yıldönümlerinin, evlenme tekliflerinin ve bunların benzeri özel günlerin vazgeçilmezi olan altın yüzük modelleri, aynı zamanda dorika yüzükler, inci yüzükler, mineli yüzükler ve renkli taşlı yüzükler ile de desteklenmiştir. Bu sayede hem hediyenin hem de yüzüğün kullanım alanı genişletilmiştir.

Pırlanta Yüzükler

Zarafetin ve şıklığın en temel göstergesi olan pırlanta yüzük modelleri, Peraleda ustalarının hünerli ellerinde farklı bir hayat bulmuştur.

Altın ve Pırlanta Küpeler

Hem yüzük ve kolyeler ile set haline getirilebilecek hem de günlük kombinlerin çok daha şık ve gösterişli olmasını sağlayacak küpe modelleri Peraleda’dadır. Ayrıca harf küpeler ile ürünlerin anlam boyutu da desteklenmiştir.

Altın ve Pırlanta Kolyeler

En anlamlı hediyeler arasında görülen, kimileri tarafından bir ömür boyunda taşınan kolyeler, Peraleda ile birbirinden benzersiz tasarımlara kavuşmuştur. Altın ve pırlanta kolye seçenekleri bulunan, aynı zamanda çeşitli renk alternatifleri ile desteklenen kolyeler takı severlerin beğenisine sunulmuştur.

Altın ve Pırlanta Bileklikler

Peraleda altın ve pırlanta bileklik modelleri, her bütçeye ve zevke uygun tasarımları ile takıseverlerin gönlünde adeta taht kuracaktır.

Setler

Yine altın ve pırlanta olmak üzere iki ana kategoriye ayrılan setler, kullanıcıların kullanım alanları ve beklentileri göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. Özellikle düğün setleri, en özel gününüzde daha büyüleyici bir görüntü kazanmanızı sağlayacaktır. Setlerin zarif tasarımları ise kombinlerin aşırı görülmesini engelleyecek ve zerafetinizi destekleyecektir.

Özel Günler

Özellikle özel günlerde hediye almakta zorlanan, ne seçeceğini bilemeyen kişiler için Peraleda özel gün hediyeleri idealdir. Bu hediyeler ile sevdiklerinizin gönlüne yeniden taht kurmanız mümkündür.

24 Ay Bakım ve Sorunsuz Teslimat Garantisi

Yukarıda sıralanan ve her biri hünerli ellerde yüksek işçilik ile tasarlanan Peraleda takı modelleri, aynı zamanda benzersiz indirimlere de sahiptir. Kaliteli olana herkesin ulaşmasını mümkün kılmak isteyen Peraleda, aynı zamanda ürünlerine ücretsiz ve sigortasız teslimat garantisi de sunmuştur. Ayrıca ürünlerin alımından itibaren geçen ilk 24 ay, ücretsiz bakım garantisi kapsamındadır. Tüm bu avantajlar ile amaçlanan, her bütçeye uygun ürünler ortaya çıkartmaktır.

Pırlantada Aradığınız Parıltı

Özel günler artık gözünüzü korkutamayacak! Peraleda güvencesi ile tasarlanan takılar, aynı zamanda özel günlerdeki hediye seçme zorluğunu ortadan kaldırmak amacıyla belirli koleksiyonlara ayrılmıştır. Bu koleksiyonlar;

  • Sevgililer günü,
  • Anneler günü,
  • Yılbaşı,
  • Doğum günü,
  • Çocuk, şeklinde kategorilere ayrılmıştır.

Yukarıda verilen kategoriler nezdinde ihtiyaç duyduğunuz ürünlere ulaşmanız ve hediye almanın en keyifli deneyimini yaşamanız mümkündür. Üstelik birbirinden şık ve özel tasarımlara sahip olan ürünler, aynı zamanda benzersiz fiyat tarifeleri ile de desteklenmiştir. Böylelikle hünerli ellerde hayat bulan Peraleda takı modelleri, benzersiz fiyatları ile de sahiplerini bulmayı amaçlamıştır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber