Kullanım amacına göre her mekânda farklı koltuk modelleri kullanılır. Ancak tüm modellerin ortak özelliği kullanıcıya konfor sağlamak üzere tasarlanmış olmalarıdır. Sinema salonlarında, tiyatro ve konferans salonlarında, okul derslik ve amfilerinde kullanılan koltuk çeşitleri bu nedenle birbirinden farklı olarak tasarlanır. Her alanda ihtiyaç duyulan koltuklar için modern tasarımlarla üretim yapan Panelkon firmamız okul sıraları, amfi koltukları ve üretiminde de kaliteyi konfor ve estetikle birleştiriyor. Amfi koltuklarında koltuk ve tabla ölçüleri öğrencilere ideal çalışma ortamı sağlıyor. Modeller ortopedik özelliklere sahiptir ve ders anlatımı boyunca öğrenci hiçbir rahatsızlık hissetmeden dersi takip edebilir. Tekli, ikili, üçlü koltuk modelleri yanında uzun ve tek parça sıra modelleri de ürünlerimiz arasında bulunuyor.

Firmamızın derslikler ve amfiler için ürettiği koltuk ve sıralar, kaliteli malzemeleriyle de yıllarca deforme olmadan kullanılabiliyor. Ahşap oturak ve sırt dayama, ahşap tabla modellerinde metal aksam paslanmaz çeliktir ve elektrostatik toz boya ile istenen her renge boyanabiliyor. Döşemeli koltuk modellerinde ise yanmaz, terletmez, kolay temizlenir kumaş veya suni deri kullanılıyor. Tercih edeceğiniz koltuk veya amfi sıraları kullanılacak alana da uygun olmalıdır. Model tercihi yaparken alanın en verimli şekilde kullanılması amaçlanmalıdır. Yüzlerce öğrencinin bir arada bulunduğu amfilerde bu nedenle uzun amfi sıraları kullanılır. Her gün binlerce kişinin uğrak noktası olan sinema salonlarındaki kaliteli ve uygun olmalıdır. Birçok okulun amfi koltuğu ve sıra ihtiyacını karşılayan Panelkon firmamız amfi sıralarının montaj hizmetini de vermektedir.

Firmamızın derslik ve amfi koltuk çeşitleri kalite ve konfor yanında fiyatlarıyla da tercih edilmektedir. Her okulun her üniversitenin ihtiyacını karşılayacak zengin çeşitlerimiz bulunuyor. Ayrıca özel tasarım ve özel üretim de yapıyoruz. Ürün çeşitlerimizi sitemizde görebilir, ürün özellikleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Model tercihinize yardımcı olmak ve ihtiyacınız olan koltuk adedini belirlemek için amfide keşif hizmeti veriyor, alan ölçülerini alıyoruz. Yurdun her bölgesine ürün sevkiyatı yapıyoruz. Sipariş için model ve renk tercihinizi bize iletmeniz yeterlidir. Kendi modern tesislerimizde üretim yaptığımız için istenen her sayıdaki siparişi kısa sürede teslim ediyoruz. Sipariş edilen ürünün modeline ve sipariş adedine göre fiyat teklifi sunuyoruz. Modern bir amfi salonu için Panelkon koltuk ve sıralarını mutlaka görmelisiniz.



ADVERTORİAL
Editör: Vitrin Haber