Paintball fiyatları meraklıları için hep merak konusu olmuştur. Son yıllarda outdoor sporlar oldukça popüler ve severek yapılan spor dalları haline gelmeyi başarmış bulunmakta.

Bu özellikleri olan outdoor sporları arasında yer alan bir diğer aktivite olan ise, en çok yapılan sporlar arasında girmeyi başarmış bulunmakta. Bu oyunu sporunun ortaya çıkış yerine baktığımız zaman ise, karşımıza Amerika Birleşik Devletleri çıkmaktadır. Sporun temel nesnesi olan boya atan tabancalar ise ilk olarak Amerika’da, kesilecek olan ağaçları işaretlemek için kullanılmaya başlanmıştır. Tabancaların üretim tarihi ise, 1972 senesi olmakla birlikte bu oyun, Charles Gaines ve Hayes Noel isimli kişilerin kendi aralarında eğlence amacıyla şakalaşmalarıyla 1970 yılının sonlarında ortaya çıkmıştır.

Bu yıllarda bu oyun için profesyonel anlamda ”Splatmaster” adı verilen boya tabancaları da üretilmeye başlamışlaşan bu tabancalar Bob Gunsey tarafından piyasaya sürülmüş ve artık paintball artık bir spor dalı olarak anılmaya başlanmasını sağlamıştır. Oyunun ilk oynandığı yıllarda oyuncular, vahşi doğa içerisinde hayatta kalma becerilerini sahaya yansıtarak, bütün yeteneklerini sergilemişlerdir.

Maliyetleri Nedir?

İlk etapta bu ürünlerin maliyetlerden ötürü oldukça yüksekken sonraki aşamalarda paintball fiyatları haliyle az da olsa daha uygun olmaya başlamıştır. Oyunun ana malzemeleri ise o zamanlarda sadece pusula ve haritaydı. Kural olarak da oldukça net kurallar belirlenmişti.

Bu kural ise her oyuncu bütün yeteneklerini sergiler ve sadece bir takım hayatta kalırdı. Bu malzemeler de haliyle Bu oyunu Fiyatları konusunda miktarın biraz artmasına sebep oluyordu. Heyecan tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelmiş olan bu oyunu, ortaya çıkışından itibaren dünyaya oldukça hızlı bir şekilde yayılmakta ve oynandığı ülkelerde her zaman en popüler alternatif spor olmaktadır. Neredeyse dünyanın her tarafına yayılmış olan bu outdoor oyunun çeşitli dünya ülkelerinde oldukça fazla kuruluşu bulunmaktadır. Bu kuruluşlar yüzlerle ifade edilebilecek kadar çoksa sayıda bulunmaktadır.

Ulusal ve uluslararası Bu oyunu Federasyonları, bu sporun ne denli önemli ve popüler bir spor olduğunun en açık kanıtlarından birisini teşkil etmektedir. Sizde bu ürüne sahip olmak istiyorsanız sitemizden ürünlerimize göz atabilirsiniz. Sitemize gitmek için adresine girmeniz yeterli olacaktır.



ADVERTORİAL HABER

 

 
Editör: Vitrin Haber