Packard Bell Servisi; Türkiye’de ve tüm dünyada gelişmekte olan teknolojilerle birlikte bilgisayar üretimi ve teknik destek alanında üretimlerle beraber satışlar yapmaktadır. Firma; geçmişten bugüne dek sektörde kaliteli işleri ortaya koymuştur. Gelişmiş servis ağıyla beraber, her türlü desteği de müşterilerine sağlamaktadır. Dünyanın dört bir yanına hizmetlerine devam eden Packard Bell teknik servisi, kaliteli ve köklü bir firma olarak sektörde yer almaya devam etmektedir.

Packard Bell Servis

Firma, geniş Packard bell servis ağı ile beraber satın alımın hemen ardından her türlü desteğe de sahip olacağınız bir servis ağı bulunmaktadır. Bu ağ sayesinde, sizlere yardımcı olabilmek adına firma tüm çalışmalarını sürdürür. Packard Bell teknik servis, 7/24 servis olanağı sayesinde müşterilerin tüm taleplerine özen göstermektedir. Satış noktaları, çeşitli alışveriş merkezlerinde yer alan mağazalardır. Bu mağazalarda ürünlerinin satışları da yapılmaya devam etmektedir. Büyük alışveriş merkezlerinde yer alan elektronik mağazalarda ürün satışları yapılmaktadır.

Packard Bell Teknik Servisi

Packard Bell Teknik Servisi bünyesinde notebook servisi hizmetini de bulundurur ve akla gelen ilk firmalardan biridir. Firma hizmetlerine ve bünyesinde yer alan diğer hizmetlerin detaylarına www.packardbellservisturkiye.com adresinden kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz. Sitede yer alan iletişim bilgilerinden irtibata geçebilirsiniz. Firmanın sağladığı servis bölgeleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm sorularınız en hızlı şekilde firma tarafından çözüme ulaştırılmaktadır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber