Düğün deyince son yıllarda aklımıza ilk gelen şey organizasyon şirketleridir. Çünkü organizasyon şirketleri sayesinde düğün, davet, açılış ya da kokteylleriniz daha profesyonel bir şekilde hazırlanır. Dolayısı ile yorulmadan davetlerinizi daha şık ve özel bir hale getirebilirsiniz. Böylece davetlilerinize unutamayacakları bir gön yaşatırsınız. Firma gerek organizasyon gerek catring gerekse organizasyonlarda kullanılan ekipmanların başında gelen masa sandalye kiralama hizmetlerini verir. Firmanın verdiği hizmetleri ve referanslarını görmek için dekororganizasyon.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Açılış Organizasyonları

Firma organizasyon adına uzun yıllardır hizmet veren köklü ve kurumsal bir firmadır. Firma nişan, kına, düğün ve sünnet düğünü organizasyonu yanında açılış organizasyonu da yapıyor. Açılış organizasyonu özellikle yeni kurulan bir işletmenin, firmanın, mağaza yada marketin tanıtımı amacıyla yapılır. Bu organizasyon ile civar halkına duyurular yarak kendini tanıtan kurum böylece müşteri zeminini oluşturur. Bunun için oldukça önemli olan açılış organizasyonları kokteyl organizasyonu ile daha cazip hale gelebilir ve daha çok kitlelere ulaşabilir. Firmadan istediğiniz konseptte açılış organizasyonu talebinde bulunabilirsiniz. Bunun için önceden firma ile iletişim kurarak uygun tarihleri belirlemeniz gerekir.

Sandalye Kiralama

En eski hatta belki organizasyon şirketlerinin kurumsallaşmasının temellerinin atıldığı bir işlem olan sandalye kiralama hizmeti firma tarafından kurulduğu günden beri veriliyor. Firma her bütçeye uygun sandalye kiralama hizmeti verir. Plastik sandalye kiralamadan tiffany ahşap sandalye kiralama hizmetine kadar oldukça geniş ürün yelpazesi bulunur.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber