Öğretmenler bizim ilk hayranı olduğumuz insanlar. Hayatla ilgili pek çok şeyi aileden sonra ilk onlardan öğrenir, kendimize rol model olarak onları belirleriz.

Erken başlayan okul yılları nedeniyle bazen ailelerimizden çok onlarla vakit geçiririz. Bize okuma yazma, bilim, dil alanında öğrettiklerinin dışında, doğru ve saygılı bir birey olmayı da onlar öğretir. Sınıfta kaç kişi olduğunu önemsemeden, herkesle tek tek ilgilenip herkese yetişmeye çalışan, kendi zamanından çalıp bizlere veren, öğrenmemiz ve anlamamız için ellerinden gelen her şeyi fazlasıyla yapan ve saygının en büyüğünü hak eden değerli öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır.

Yeri gelir, anne baba, yeri gelir bir dost olurlar. Onların üzerimizdeki emeğinin karşılığını verebilmek mümkün değildir. Bu yüzden öğretmenlik kutsal bir meslektir ya zaten. Tüm mesleklerin öğreticisidir çünkü. Onlara emeklerinin karşılığını verebilmek mümkün değil belki ancak, onlar için yapabileceğimiz en güzel şey, öğretileri doğrultusunda kendimize ve topluma faydalı ve saygılı bir birey olmaktır. Öğretmenlerimize yapabileceğimiz hoş inceliklerden birisi de, özel günlerini kutlayarak, küçük hediyelerle minnetimizi sunmak. Bodo, öğretmen için hediye olarak oluşturduğu özel kategorisinde öğretmeninize unutulmaz deneyimler sunuyor.

Öğretmen için hediye önerileri

Öğretmenlerinize, kalbinizin kahramanlarına hediyeler almak için, 24 Kasım Öğretmenler Günü, herkesin heyecanla beklediği günlerdendir. 24 Kasım 1928 de, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Başöğretmen ünvanını almasının resmileşmesinden kaynaklı olarak, 1981’de Atatürk’ün 100. doğum yıl dönümü olmasıyla bu yıldan itibaren, ‘’24 Kasım’’ Öğretmenler Günü olarak tüm öğretmenlere armağan edilmiş ve o yıldan beri tüm ülkede kutlanmaktadır. Böylesine kıymetli ve manidar bir günde bizler de öğretmenlerimize en içten dileklerimizle birlikte hediyelerimizi sunarız.

Bodo.com’da öğretmenler için hazırlanan, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Aktiviteler’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’SPA ve Masajlar’’ gibi kategoriler sizlerle. Öğretmenler Gününde, size uçuşa olan merakından bahseden öğretmeninize sınıfça hediye etmeyi tercih edebileceğiniz, ‘’Boein 737 Uçuş Simülatörü Deneyimini’’ şiddetle tavsiye ederiz. Extreme Sürüşlere merakı olan öğretmenleriniz için ise, bu kez sizin ona hediye edeceğiniz bir eğitim;‘’Kendi aracınız ile Extreme Sürüş Deneyimi’’. Onların bizlere kattığı değerler için göstermek istediğiniz minetti, sevdiği alanlarla ilgili tercih edebileceğiniz, bodo.com’un deneyim hediyeleri ile gösterin.

Öğretmen için hediye fikirleri

Aileniz arasından, anneniz, babanız, kardeşleriniz ve ya eşiniz öğretmen ise Öğretmenler Gününü en güzel şekilde kutlamak sizin için özel bir zevk olur. Okula ve öğrencilere gösterdiği büyük çaba ve emekle gelen öğretmen eşinize, Öğretmenler Günü için harika bir sürpriz yapın, ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’. Yıllardır öğrencileri olduğunuz ve çok çok değer verdiğiniz öğretmeninize düğün hediyesi olarak güzel bir hediye vermek istiyorsanız, ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’ O ve eşi için muhteşem bir düğün hediyesi olacaktır. Sizlere karşılıksız olarak sunduğu eğitim ve sevginin teşekkürünü, daha önce yaşamadığı deneyimleri, yaşama fırsatı sunarak Bodo ile verebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber