İstanbul’un gelişmiş ilçelerinden biri olan Avcılar, merkezi konumu ve eğlence olanakları ile popüler semtler arasında yer alır. İlçenin farklı semtlerinde dubleksten stüdyo daireye kadar farklı daire tipleri bulabilirsiniz. Ev arayan kişiler Avcılar kiralık daire ilanlarını inceleyerek bütçe ve ihtiyaca göre seçimler yapabilir. Kiralık dairelerin konumları, oda sayıları ve bina yaşı kira bedellerinin belirlenmesine etkili rol oynar. İlçenin farklı semtlerinde site içi kiralık evleri değerlendirebilirsiniz. Büyük konut projeleri ve butik sitelerin daireleri arasından bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Büyük konut projeleri ev arayanlara yüksek katlı binalar, spor merkezleri, alışveriş merkezi ve market gibi farklı olanaklar sunar. İlçedeki butik sitelerin yapıları genellikle 5-6 katlı alçak bloklardan oluşan binalara sahiptir. Yeşil alan, basketbol sahası ve kafeterya gibi olanaklar butik sitelerde kiracılara sunulur.

Avcılar Kiralık Stüdyo Daireler

Ulaşım alternatiflerinin çeşitliliği ve merkezi konumuyla Avcılar, Avrupa Yakası’nın popüler ilçeleri arasında yer alır. İlçede bulunan üniversite kampüsleri ve şirketlerin genel merkezleri bölge nüfusunu artırır. Avcılar’da çalışan ve okuyan kişiler kolay ulaşım avantajından yararlanmak ilçenin kiralık evlerine ilgi gösterir. Stüdyo daireler tek yaşayan bireylerin sık tercih ettiği daire tipleri arasındadır. 1+0 ve 1+1 daire tipleri 35 ile 75 metrekare arasında genişlikler sunar. Ayrıca, ilçedeki rezidans ve yüksek katlı binalardaki kiralık stüdyo dairelerin ilanları arasından bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Metrobüs ve otobüs duraklarına yakınlık avantajı, temizlik servisi ve güvenlik hizmeti sunan dairelerin fiyatlarını inceleyerek aylık kira bütçesine göre tercih yapılabilir.

Avcılar Kiralık Daire Fiyatları

İnsan nüfusunun fazla olduğu ilçelerden biri olan Avcılar, kiralık ev arayanlara farklı olanaklar sunar. Farklı semtlerde yer alan siteler ve apartmanlarda konumlanan dairelerin genişlikleri, oda sayıları ve ısıtma özellikleri farklılık gösterir. Ayrıca, kiralık dairelerin konuları, ısıtma sistemi, bina yaşı ve tadilat durumları kiralama fiyatlarını doğrudan etkiler. Yeni yapılan binalardaki evler, tadilat gerektirmeyen masrafsız daireler olduğu için kira bedelleri yüksek olabilir. Ayrıca, bina konumlarının toplu ulaşıma, üniversite ve alışveriş merkezlerine yakınlığı fiyatları etkiler. Eşyalı ve eşyasız kira bedelleri evin durumuna ve eşyaların özelliklerine göre belirlenir. Eşyalı evler genellikle öğrenciler tarafından tercih edilir.

Bu bir Advertorial haberdir

Editör: Vitrin Haber