İnternet hayatımızın bir parçası olmaya başladığından bu yana internet ortamındaki tüm alanlar önemli bir yer edinmeye başladı. Google haritalarda bunlardan bir tanesi Google arama çubuğundan yapılan her aramada çoğu zaman haritaları karşımıza çıkarıyor.

 Bu haritalar sayesinde firmalar lokasyonları görebiliyor ve firmaya lokasyon olarak daha hızlı ulaşmak mümkün oluyor. İstediğimiz şekilde siz değişimleri yapabilmeniz mümkün olabiliyor. Benim işyerim sayfasından Google Haritalar kaydı yaparak mevcut ve potansiyel müşterilerinizin size daha kolay bir şekilde ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Google Haritalar sadece konum telefon numarası web adresi çalışma saatleri gibi durumları göstermez. Potansiyel müşterilerin sizi çok daha hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlar. Ayrıca verilen bilgiler üzerinde bölgesel değişik yapılmadığı sürece de bir sorun olmaz.

Google Benim İşyerime Neden Kayıt Yaptırmalısınız?

Google Haritalar tamamen bir Google hizmetidir. Tamamen ücretsiz şekilde sizlere sunulmaktadır. Google haritalar kaydı aracılığı ile birlikte Google aramalarında firma adresiniz isminiz ilk sırada çıkabilir.

İşletme açısından da son derece önemli bir gelişmedir kesinlikle potansiyel müşterilere ulaşmak ve insanların sizi daha hızlı fark etmesini sağlamak için Google Haritalar kaydını yaptırmalısınız. Müşterileriniz arama motorları ile arama yaptıklarında sizi çok daha hızlı bir şekilde bulurlar. Ayrıca müşterilerimiz akıllı telefonlar vasıtasıyla da adresinizi açık bir şekilde görmüş olurlar.

Google Harita kaydı yapabilmek için firma adına ya da şahsi isim adına Mail uzantılı bir mail adresinizin olması gerekmektedir. Daha sonrasında ise https://www.google.com.tr/intl/tr/business/ adresine giderek önünüze çıkan formu eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekiyor.

Google Haritalar Kaydı Nasıl Yapılır?

Bu formu doğru doldurduğunuzda emin olduktan sonra devam tuşuna basınız ve kaydın doğrulanması için doğrulama kodunu almalısınız. Burada kaydınız doğrulama yapabilmek için bazı yöntemler sunulmaktadır. Bunlardan bir tanesi posta yoluyla doğrulamadır. Belirttiğiniz adrese Google bir kod gönderir ancak bu kodun gelmesi birkaç haftayı bulabilmektedir telefonda doğrulama kesinlikle bu alanda en hızlı ve sorunsuz olarak tercih edilen doğrulama biçimidir cep telefon numaranızı kodu gönderilir ve kaydımız aktifleştirilir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber