Hisar markası ile artık hem mutfaklar hem de sofralar şenleniyor. Birbirinden şık ve özel mutfak araç gereçlerinin bulunduğu online sitesi her zaman ulaşılabilir. Herkes tarafından tercih edilen Hisar, son yılların en modası haline geçen mutfak takımlarının satışını gerçekleştiriyor. Renkli, sade ve değişik kombineli porselen takımları, çelik tencere setleri ve çatal bıçak gruplarına tek tıkla ulaşın. Hisar online sitesi üzerinden talep ettiğiniz her ürün en kısa süre içinde sizlere ulaşacaktır.

Yemek Pişirmede Hisar Farkı
Güvenli kargo sayesinde sipariş ettiğiniz her ürün anında kapınızda olacaktır. Hisar güvencesiyle ve kalitesiyle mutfaklar artık çok daha kullanışlı hale gelmektedir. Yemek pişirme grubu ve hazırlama grubu ile tüm yemekler artık çok daha lezzetlidir. Düdüklü tencere, granit setler, tava setleri, çelik tencere setleri ve tuzluklarla yemeğinizi pişirmenin keyfini sadece Hisar ile çıkaracaksınız. Aradığınız her ürünü sadece bu online sitesinde bulabilirsiniz.

Sade ve En Özel Sofralar 
Sofra sanatını yakından takip eden Hisar ismi tüm hanımların yanında olmaya devam edecektir. Misafirlerinize hazırlayacağınız en mükemmel sofralar için kullandığınız yemek takımları, çatal bıçak setleri ve tuzluklarla tam bir takım halinde olan sofra hazırlama grupları en uygun fiyatlarla sadece sizin olacaktır. Hisar adını gördüğünüz her sitede sadece güven vardır. Sade ve şık sofralarda Hisar markasına her zaman güvenin.

Paslanmaz Çelikten Üretilen Ürün Çeşitleri
Tüm Hisar ürünleri en sağlam ham maddelerden imal edilir. Paslanmaz çelikten imal edilen çatal bıçaklar ve tencere setleri, tepsi gibi ürünler bu sitede yer alır. Çatal kaşıklar AISI 304 kalite, 18/ 10 Cr-Ni paslanmaz çelikten imal edilir. Her ürünün özel karton kutusu bulunmaktadır. Çizilmeyen tava, tencere ve kaşık setleri ile mutfağınızda daha özel anlar geçirin.

Mutfakta Kalite ve Güven Var
Tüm ürünler özel paketlerle size ulaşırken 200 TL yi geçen her kargo ücretsizdir. Beğenilmeyen ürünler ise 14 gün içinde geri iade edilir. Hisar markasına ait tüm ürünler kredi kartına taksit ve peşin ödemelerle sadece sizin olacaktır. Aradığınız her modelde ürünü online site aracılığı ile hemen bulun.
 

Advertorial

Editör: Vitrin Haber