1995 yılından itibaren çalışmalarına mozaik üretimi konusunda yön çizen www.egemmozaik.com firması, en kaliteli tasarımları, el yapımı seramik ustaları ve profesyonel personeli ile hizmet sunuyor. Kullandığı malzemeler tamamen doğal, el yapımı, dünyada tercih edilen markalardan oluşuyor. Üretmenin insanlık tarihine dayandığı süreçte kullanılan pişirilmiş toprak ortaya sanat eseri formunda ürünlerin çıkmasını sağlıyor.

Kişiye Özel Tasarımlar

Müşteri talebine ve ihtiyacına yönelik belirlenen ürünler, farklı ve özel tasarımların oluşmasına imkân tanıyor. Renk, boyut, malzeme ve tasarım konusunda istediğiniz ürünlerin çalışmaları projelendirilerek üretiliyor. Her aşamasında emek olan, el zanaatı ve ustalık gerektiren ürünlerin yaşam alanınıza uyarlanması ve montajı firma tarafından titizlikle yapılıyor. Obje ve mobilyalarıyla eşyadan daha fazlasına sahip ürünler, tarihi geleceğe taşınacak kadar güzel.

Seramik Tarihi

M.Ö 7000 yılına dayanan insanlık tarihi, dini semboller, haberleşme ya da gördüklerini resmetme adına hayvan figürlerini taşlara, kemiklere oymuş, doğal boyalarla duvarlara resmetmiştir. Ateşin keşfi ile toprağın pişirilmesini keşfeden ilk insanlar yaşam alanı oluşturmuş ve günlük yaşamda ürettiği çömleklerle ihtiyaçlarını karşılamıştır. En zoru başaran ilk insanlar, tarihe ışık tutmuş ve seramik gelenekleşmiştir. Seramik sanatı ya da mozaik sanatı olarak telaffuz edilmesinin nedeni budur.

Seramik ve Mozaik Objeler

Seramik ve mozaik malzemelerden oluşan objeler oldukça dekoratif. İç mimaride kullanımı projelerin başarı sonuçlanmasını sağlıyor.

Seramik ve mozaik objeler

  • Hayvan figürleri
  • Pano
  • Tablo
  • Ayna
  • Mobilya
  • Çerçeve
  • Dekoratif
  • Hediyelik
  • Meyve şekilleri
  • Semboller

Objeler bazen tablo bazen pano olabiliyor. Özellikle mozaik panolardan tam bir sanat eseri inşa ediliyor. Seramik çerçevelere koyacağınız sevdiklerinize ait fotoğraflar bambaşka duracak. Hayvan figürleri ise seramiklerin vaz geçilmezi.

Seramik ve Mozaik Mobilyalar

Seramik ve mozaik mobilyalar yaşam alanınıza hem konfor hem de estetik sunuyor. Koltuk yanına kullanacağınız sehpa ile rahatlığınızdan ödün vermeyeceksiniz. Dilediğiniz eşyaları yanınıza alarak keyfinizi bozmayacak ve güzelliğiyle büyüleneceksiniz.

Dresuar; günümüzde farklı tasarımlarda kullanılan bir modeldir. Bu modelin şıklığı ve zarifliği herkes tarafından beğenilir. Tek parça halinde ortama zarafet katan bu model klasik ve modern formda tasarımlara sahiptir. Uzaktan bakıldığında uzun ve ince ayakların üzerinde düz kesim bir mobilyanın yerleştirildiğini görürsünüz.

Kuğu gibi duran bu özellikli mobilyanın seramik ile bütünleşmesi ise farklı ve hiçbir yerde bulamayacağınız bir tasarımın ortaya çıkmasını sağlar. Fosil tabure ise yapısı ve malzeme içeriği farklı bir üründür. Fosil lavabolarda da fosil taburede de kullanılan malzeme tamamen doğaldır.

Binlerce hata milyonlarca yılda oluşan kayaç ya da ağaç fosillerin kullanılmasıyla yapılan, dokuyu bozmayan bir doğallığa sahip özellikli ürünler arasındadır. Diğer ürünler; gazetelik, tabure, zigon sehpası gibi ürünlerdir. Yaşam kalitenizi artıran bu doğal ürünler ev ve ofis dekorasyonuna tamamen uyumlu olarak tasarlanmış özel ürünlerdir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber