İnegöl çok uzun yıllardır mobilya imalatının yapıldığı bir yerdir. Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren küçük tezgahlarda başlayan mobilya üretimi yıllar içinde fabrikalar seviyesine çıkmış ve devasa sanayi siteleri oluşturulmuştur.

İnegöl’de mobilya imalatı yapan yüzlerce üretici bugün dünyanın yüz altmıştan fazla ülkesine ürünlerini ihraç etmekte, Türkiye içinde de bütün talepleri karşılamaktadırlar. 2015 yılında ise Mobilyum Mobilya AVM adıyla Türkiye’nin ilk mobilya AVM’si açılmıştır.

Mobilyum Mobilya AVM 225 bin metrekare kapalı alanda, 200 yerli üreticinin mağazasına ev sahipliği yapmaktadır. Burada üreticiyle yatırımcıyı, perakendeciyle toptancıyı birbirinden kaliteli ve estetik ürünlerle buluşturmaktadır.

Mobilyum Mobilya AVM ilçede 30 dinden fazla çalışanla üretilen mobilyaları sergileme olanağı sağlamaktadır. Bölgenin ve dünyanın mobilya merkezi olma iddiasıyla öne çıkan dev kompleks tamamen kapalı bir alanda müşterilerine konforlu bir mekân sağlamakta, binlerce ürünü müşterilerin kolayca görebilmesini sağlamaktadır.

Gerek çok fazla firmaya ev sahipliği yapması gerekse İnegöl’de bulunması nedeniyle Mobilyum Mobilya AVM’de yılın son trendleri sergilenmekte, mobilya modası burada şekillenmektedir. Mağaza ve ürün sayısının fazlalığı her tarza uygun ve her bütçeye hitap eden ürünlere erişim imkânı vermektedir.

Her ne kadar Mobilyum Mobilya AVM müşterilerini ağırlamak için beklese de herkesin her zaman oraya gitmesi mümkün değildir. Fakat 2015 yılında e-ticaret sitesi olarak hizmet vermeye başlayan İnegöl Store bu ihtiyaca çözüm sunmakta, bütün imalatçıların en seçkin ürünlerine 7 gün, 24 saat boyunca erişim olanağı vermektedir. En çok ihtiyaç duyulan ve sitede yer alan başlıca ürün grupları şunlardan oluşmaktadır:

  • İnegöl koltuk takımı,
  • İnegöl yemek odası,
  • İnegöl yatak odası,
  • İnegöl köşe koltuk takımı,
  • İnegöl genç odası,
  • İnegöl yemek odası,
  • İnegöl TV ünitesi,
  • İnegöl düğün paketleri,
  • İnegöl mobilya aksesuarları.

Bütün bu kategorilerde yüzlerce ürünü dilediğiniz zaman siteye girerek inceleyebilir, evlerinizi, işyerlerinizi tarzınıza ve bütçenize en uygun mobilyalarla donatabilirsiniz. Hatta yeni yuvanız için düğün paketleri ile ihtiyaç duyacağınız bütün ürünleri toplu halde görüp satın alabilirsiniz.

Nerede?

Mobilyum Mobilya AVM Yeniceköy Mah. Mobilya Cad. No: 36 İnegöl/ Bursa açık adresinde bulunuyor. Dilerseniz internete Mobilyum Mobilya AVM yazarak kolayca bulabilirsiniz. Zaten İnegöl ve çevresinde iseniz ve gidip onlarca mağazayı ve yüzlerce ürünü yerinde görmek istiyorsanız ilçe genelinde pek çok yerde yer işaretlerini görebilirsiniz. Fakat İnegöl Store web sitesi üzerinden de AVM’de yer alan bütün mobilya firmalarının ve daha fazlasının ürünlerine ulaşabiliyor, kolayca sepetinizi oluşturup sipariş verebiliyorsunuz.

Nasıl Gidilir?

Mobilyum Mobilya AVM ulaşımı oldukça kolay bir yerde yer alıyor. Bursa otogar ile Mobilyum Mobilya AVM arası mesafe yaklaşık 50 km’dir ve aracınızla yarım saatte AVM’ye gidebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Bursa – İnegöl karayolunu takip etmek olacaktır. İnegöl Store web sitesi ile ise bütün İnegöl mobilya imalatçılarına sadece internete girerek ulaşabilirsiniz.

Web sitesi üzerinden dilediğiniz ürünü sipariş verdiğiniz taktirde ücretsiz kargo ve montaj ayrıcalığıyla en kısa sürede kapınıza getiriyorlar. Üstelik dilediğiniz mobilyayı istediğiniz gibi dizayn ettirebiliyor ya da hayalinizdeki tasarımın gerçeğe dönüştürülmesini talep edebiliyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken iletişim numaralarından iletişime geçmektir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber