Son zamanlarda trend haline gelen modellerini sizlere kaliteli, uygun fiyatlardan sağlıyoruz.

Mıknatıslı Kirpik Nedir?

Mıknatıslı kirpik, yapıştırıcıya gerek kalmaksızın kirpik diplerine tutturulan ve böylece doğal bir görünüm elde edilen takma kirpik türüdür. Kolay kullanım talimatlarına ve uzun ömre sahip olan mıknatıslı kirpikler, kendiliğinden mıknatıslı yapıları ile kirpik diplerine tutunan ürünler olarak çok kısa zamanda takılarak ayna karşısında geçirdiğiniz zamanları kısaltan böylece aceleniz olan günlerde çok kısa bir sürede mükemmel bir makyaj yapmanızı sağlayan bir üründür.

Mıknatıslı Kirpik Türleri Nelerdir?

Mıknatıslı kirpikler, kirpik yoğunluğuna ve kirpik uzunluğuna bağlı olarak farklı numaralardan müşterilerimize sunulmaktadır. Böylece günlük kullanım için daha az yoğun ve daha kısa modelleri tercih ederek daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Yine özel günlerinizde çok daha yoğun ve uzun mıknatıslı kirpik modellerimizi kullanarak dikkat çekici gözlere sahip olarak dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Mıknatıslı Kirpik Kullanımı

oldukça basittir. Mıknatıslı kirpik modellerimizi aşağıdaki adımları izleyerek kullanabilirsiniz:

  1. Üst göz kirpiğinize üst kirpikler için olan mıknatıslı kirpiği düz bir şekilde yerleştirin.
  2. Daha sonra alt göz kirpikleriniz için olan mıknatıs kirpiğini alt göz kirpik dibinize düz bir şekilde yerleştirin.
  3. Mıknatıslı kirpiklerin kendiliğinden kirpiklerinize tutunduğunu ve doğal görünümlü kirpiklere kavuştuğunuzu gözlemleyeceksiniz.
Mıknatıslı Kirpik Özellikleri Nelerdir?

Mıknatıslı kirpiklerin özellikleri aşağıdaki gibidir:
  1. Kolay Kullanım: Mıknatıslı kirpikler kolay kullanımı ile müşterilerimize hitap eden ürünlerdir. Kirpikleri doğru bir şekilde konumlandırdığınızda mıknatıslı kirpikler kirpik diplerine kendiliğinden tutunacaktır.
  2. Hızlı ve Zaman Kazandıran Kullanım: Mıknatıslı kirpikler çok kısa sürede kirpiklerinize tutturulan ürünlerdir. Her bir kirpiği 5 saniye gibi bir sürede gözünüze yerleştirerek; yarım dakikadan az bir sürede mıknatıslı kirpikleri takarak makyajınızı çok daha kısa sürede bitirebilirsiniz.
  3. Kaliteli Kirpikler: Mıknatıslı kirpik modellerimizde gözlerinize zarar verecek yapıda kirpiklere yer vermiyoruz. Böylece kirpikleriniz zarar görmeden, kaliteli ve doğal görünümde kirpiklere kavuşuyorsunuz.
  4. Uzun Süreli Kullanım: Mıknatıslı kirpik modellerimiz 1 yıl gibi uzun bir süre kullanım ömrüne sahip olan ürünler olarak; diğer takma kirpik modellerine kıyasla çok ekonomik bir üründür.  
  5. Hafif Tasarım: Mıknatıslı kirpik modellerimiz kirpiklerinize ağırlık yapmayan hafif tasarıma sahip olan ürünlerdir.
  6. Yapıştırıcı İzi Olmadan Doğal Görünüm: Mıknatıslı kirpik modellerimiz yapıştırıcı kullanılmadan takılan ürünler olduğundan doğal kirpik görünümüne sahip olmanızı sağlayan ürünlerdir.
Mıknatıslı Kirpik Fiyatı Nedir?

Sizlere sunduğumuz ve modellerimizi oldukça makul fiyatlardan, 1. Kalitede olan ürünleri kullanarak hizmet veriyoruz. Bizim ile iletişime geçerek mıknatıslı kirpik modellerimiz hakkında daha fazla bilgi alabilir; fiyat hakkında daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

 

Advertorial Haber
Editör: Vitrin Haber