Yaz aylarında güneşten korunmak kış aylarında ise soğuktan korunmak için şapka modelleri en çok tercih edilen parçalar arasında yer alıyor. Kullanımları oldukça rahat olan ve kafaları koruma altına alan modeller birçok tarza uygun şekilde basılıyor. Üstelik yaz aylarında kullanılan modeller pamuklu ya da keten kumaşlara sahiptir ve terleme yapmaz. Kış aylarında kullanılan modeller ise daha kalın ve kanvas kumaşlara sahiptir üşümeye engel olur.

Unisex Şapka Modelleri Sizlerle

Hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılmakta olan şapka modelleri unisex olarak adlandırılıyor. Renk ve tasarım açısından erkeklere de kadınlara da hitap eden modellerdir. Siyah, beyaz, kırmızı, turuncu, sarı, kahverengi, lacivet ve soft renk tonlarında basılan tüm modeller rahatlıkla kullanıma uygundur.

Yaza Özel Şapka Modelleri

Yaz aylarında uzun süre güneşin altına kalacaksanız, başınızı güneş çarpmasından korumak aynı zamanda tarzınızı değişik bir şekilde uyarlamak için yaza özel pamuklu ve baskılı şapka modellerinden kullanabilirsiniz. https://www.kostebek.com.tr/sapkalar adresinden tüm modelleri rahatlıkla görerek alabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber