Menemen’de Ayhan Ederoğlu’nun kurduğu Menemen Haber Gazetesi 2 yıl düşünülmüş bir projenin ürünü olduğu oltaya çıktı. Üniversite okuduğu zamanlarda yerel bir gazetede çalıştıktan sonra Menemen’de de hayata geçirmeyi planlayıp beklemeye aldığı projeyi 2019 yılı başında faaliyete geçirdi. Sondakika Menemen haberlerini okuyabileceğiniz bir internet sitesi olmak için onlarca özgün ive tarafsız haberler üretiyor

Neden Menemen Haber ?

Menemen Haber, Menemen’de günlük yayın yapan bir gazetenin olmayışının açığını doldurmak ve ilçede yaşayan vatandaşların günlük olup biteni anlık olarak öğrenebileceği başka bir platformun olmayışından dolayı her gün markalaşmaya ve değer kazanmaya devam ediyor.

İzmir’in Menemen ilçesinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana araştırarak haber yapan hem Menemen hem de İzmir’in en güvenilir haber kaynaklarından biridir ve Sondakika Menemen haberleri yapmaktadır.

İzmir Halkına, özellikle komşu ilçelerden Aliağa, Foça, Karşıyaka, Çiğli ve Bergama’da daki en doğru ve en güncel İzmir Haber  gelişmelerinden haberdar etmektedir. Özgün ve kaliteli haberler yapan Menemen Haber,  Gazetecilik ilkelerinden ödün vermeden, çarpıtmadan ve taraf olmadan tarafsızlığını koruyarak Ege Haber lerine yer vermektedir.

Menemen’de en güncel ve en doğru  haber sitesi olarak Menemen Haber, belli bir okuyucu kitlesine sahip olmakla beraber , bünyesindeki yazarları ve muhabirleriyle araştırmacı haberler yapmaya özen göstermektedir. Her geçen gün yenilenen kadrosuyla birlikte İzmir Haber  denince akla gelen haber sitesi olma yolunca çalışmalarına devam ediyor. Güçlü kadrosuyla  Ege Haber de en güncel ve en doğru şekilde İzmirlilere hizmet ediyor.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber