Televizyon ve sinema alanında birçok projenin reklam çalışmalarını yürüten Marka Sponsorluk reklam şirketi, ürün ve hizmetlerin üreticiden tüketiciye doğru olan pr akışını optimize etmektedir.  Şirketin kurucusu ise Çağla Cihan Şen dir.

Çağla Cihan Şen Kimdir?

Ordulu bir ailenin çocuğu olarak Istanbul’da dünyaya gelen Çağla Cihan Şen, ilk ve ortaöğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini ise  Afyon Kocatepe Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü  ve İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümün’de tamamlamıştır.

Profesyonel iş hayatına televizyon muhabirliği ile başlamış ardından bir süre editörlük yaptıktan sonra Türkiye'nin köklü televizyon kanallarından Kanal D’ye transfer olmuştur. Yapım ekibinde ve reklam departmanında pek çok etkin görev üstlenmiştir. Kanal D bünyesinde uzun yıllar çalıştıktan sonra  medya sektörünün önde gelen şirketleriyle çalışmaya başlamıştır. Bloom Medya, Karga Film, Dual Medya, Pervasız Yapım, Mf Yapım, Hann Media, Global Prodüksiyon gibi yirmiden fazla yapım şirketinin reklam ve pazarlama faaliyetlerinde görev almıştır.

Yüzden fazla televizyon ve sinema projelerinin pazarlamasını ve binlerce firmanın reklam entegrasyonlarını gerçekleştirmiş; farklı ülkelerde ihracat yapan ulusal ve uluslararası firmaların reklam ve pazarlama faaliyetlerini yürütmüştür.

Reklam ve Pazarlama çalışmalarında bulunduğu projelerin bazıları;

Master Chef Türkiye, Yemekteyiz , Chef’s Arena, Kapanmadan Kazan, Demet Akbağ İle Çok Aramızda, Zuhal Topal'la Sofrada, Yaparsın Aşkım, Gardırop Savaşları, Dünya Güzellerim, Çarkıfelek, Şans Kapıda, Evleneceksen Gel, Zahide Yetiş'le, Gelinim Sensin, Evim Şahane, Ben Bilmem Eşim Bilir, Kapış Kapış, Doktorum…

Birikimlerini 2015 yılında kurmuş olduğu  “Marka Sponsorluk” reklam şirketi ulusal ve uluslararası arenada proje uygulaması yapan, yerli ve yabancı yapım şirketleriyle paylaşmaktadır.

Evli ve bir çocuk annesidir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber