Ev tekstili ürünlerini müşteriyle buluşturmak amacıyla 2011 yılında İlhan Tanacı tarafından kurulan Madame Coco, 17 ülkede 300’e yakın şubesine Sinop'u da ekledi. Firma Sakarya caddesinde hizmet vermeye başladı.

Mağazanın açılış kurdelesi Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Hakan Sönmez, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salim Akbaş ile iş dünyasının önemli isimleri tarafından birlikte kesildi. 

Törende konuşan Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş, mağazanın Sinop ve Sinop ekonomisi için hayırlı olmasını diledi.

Akbaş: "Bugün ilimizde yeni faaliyette bulunacak olan bir işletmenin açılışını gerçekleştirdik. Tekstil sektöründe dünyada 17 ülkede faaliyet gösteren ülkemizde de 240 mağazasında 10 yıldır faaliyet gösteren bir işletme ilimize de bir şube açtı. Umarım şehir ekonomisine ciddi anlamda bir katkı verir. Ve beraberinde ortaya koyacağı güzel rekabetle de, diğer işletme sahipleri ile de tatlı bir rekabet içerisinde bol kazançlar elde edeceklerine inanıyorum. Burada mağaza açılmasını sağlayan herkese, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bol kazançlar diliyorum" dedi.

Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sönmez ise: "Sinop’un çehresi her geçen gün değişiyor. Bugün Türkiye’nin birçok kentinde şubesi bulunan bir mağazanın açılışını gerçekleştirdik. Öyle bir durumdan geçiyor ki ülkemiz biliyorsunuz pandemi yaklaşık 15 aydan beri bütün Türkiye’nin belası. Ama böyle bir ortamda  Madame Coco mağaza açtı ve yaklaşık 8-10 kişiye istihdam sağladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve hayırlı kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Bu bir 'Advertroial' dir.
 

Editör: Vitrin Haber