Özellikler son zamanlarda macera tutkunlarının, doğa severlerin sıkça tercih ettiği yerlerin başında gelen Uçmakdere, Tekirdağ’a yaklaşık 30 kilometre mesafede bulunuyor. Eşsiz bir manzarası ve farklı ekstrem sporları yapmaya imkan veren coğrafyası ile ilgi çeken bu bölgede yapılabilecek çok şey var.

Özellikle şehirden hızlı bir şekilde uzaklaşarak kendini tatilin kollarına bırakmak isteyenlerin uğrak noktası olan Uçmakdere tam bir doğa harikası. Her noktasında farklı bir güzellikle karşılaşacağınız bu benzersiz bölgede misafirlerin ruhunu dinlendiren bir manzara mevcut.

Macera Tutkunlarının Yeni Gözdesi: Uçmakdere

Şirin bir kasaba olan Uçmakdere, sadece doğanın sakinliğini arayan ziyaretçileri değil aynı zamanda ekstrem sporlara ilgi duyanlar tarafından da ilgi görüyor. Bölgenin uygun iklimi ve atmosferi sayesinde tatilciler yamaç paraşütü ile heyecan dolu anlar yaşayabiliyor.

Uçmakdere’de doğa yürüyüşleri yapmak da mümkün. Yamaç paraşütü ile kuş bakışı olarak görebileceğiniz muhteşem ormanlarda yürüyüş yapmak oldukça keyifli. Bölgenin el değmemiş doğasında yürürken ziyaretçiler kendilerini bambaşka bir dünyada hissediyor.

Tüm bunlara ek olarak, Uçmakdere’de muhteşem bir plaj da mevcut. Tertemiz kumsalları ve denizi ile ziyaretçilerine adeta Akdeniz’deymiş gibi hissettiren bu bölgeye olan ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle, her şeyden izole bir şekilde kiralık villa tatili yapmak isteyenler Uçmakdere’yi tercih ediyor.

Her Yerden Kolayca Ulaşılabilen Bir Lokasyon

Uçmakdere’ye İstanbul’dan yaklaşık 2 saat 40 dakika gibi bir sürede ulaşabilmek mümkün. Kısa sürede tatile başlamak isteyenler, hafta sonunu doğayla bütünleşerek geçirmek isteyen ziyaretçiler için oldukça avantajlı bir konumda bulunuyor.

Özellikle her şeyden izole olup, özel bir villada tatil yapmak isteyenler Uçmakdere’de eşsiz bir deneyim yaşıyor. Pek çok yerli ve yabancı turist tarafından her geçen gün daha fazla ziyaret edilen bu bölgede, Hellovillam güvencesi ile tatilcilerle buluşturulan villalarda eşsiz bir deneyim sunuluyor.

Balayından hafta sonu tatillerine kadar herkes için uygun olanaklara sahip olan kiralık villalarda özel yüzme havuzu, hatta kış aylarında bile tatil yapmaya imkan veren ısıtmalı havuz gibi özellikler misafirlere sunuluyor. Kiralık villa tatili, sadece bu bölgede değil, Türkiye’nin pek tatil beldesinde her geçen gün daha fazla talep görüyor.  https://www.hellovillam.com/blog/ucmakdere-gezilecek-yerler

Advertorial

Editör: Vitrin Haber