Metin2 oyununun bir hilesi olan m2bob bir yazılım programdır. Programın oyunda sizlere sunduğu birçok hizmet bulunmaktadır. Bu bot sayesinde oyun içinde yapmak istediklerinize ve istenilen güce kısa sürede ulaşabilirsiniz. Bu hile Metin2 kurallarına aykırı olduğu için ban yemenize sebep olabilir. Bu nedenle bizim sizlere tavsiye ettiğimiz ayarlarda kullanarak korunabilirsiniz.

 Nasıl Satın Alınır?

 Sitemizde bulunan Metin2 kategorisinden m2bob satın al seçeneklerinden size en uygun süreyi seçerek satın alabilirsiniz.

 Kurulum Süreçleri Nelerdir?

 1) Programı satın alma işleminden sonra www.m2bob.net sitesi üzerinden üyelik alıp giriş yapmalısınız.

 2) Buradan “Kredi Yükle” seçeneğine tıklayınız. Sitemizden aldığınız kodu “Satın Aldığınız Kod Girin” bölümüne yazınız.

 Önemli Uyarı: Kodun başında ve sonunda boşluk olmamasına dikkat ediniz.

 3) İndir seçeneğine tıklayarak önünüze açılan pencerede “Download Patcher” e basarak indirmeyi başlatabilirsiniz.

 4) Dosya kurulumunu yaptıktan sonra program kullanılabilir olacaktır.

 M2bob Botu Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

 Oyun içerisinde otomatik avlanma, pazar kurma, char kasma, balık tutma, otomatik item toplama, madencilik, hızlı koşma, kapalı poligonlardan geçme, şaman karakteri iseniz grup üyelerine otomatik koruma, güç ve hız büyüsü verme, level atlama gibi birçok avantajı vardır. Asıl kullanılma özelliği ise Metin2 yang üretmek için kullanılmaktadır. Aynı zamanda oyun içerisinde topladığınız eşyaları satabilir ve nakit paraya çevirebilirsiniz.

 Güvenilir mi?

 Öncelikle Epinsultan m2bob satış sitesi olarak IT ekibimiz 7/24 aralıksız sizler için çalışmaktadır. Hiç şikayet almamış olmamız bizler için çok gurur verici ve sizlerin güveni için çok önemli bir güven kaynağıdır. 3D secure ödeme sistemi, 128 BIT SSL Secure hizmetlerimizle güvenle satın alımlarınızı yapabilir, canlı destek ve iletişim numaramız ile 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz. Resmi firma olarak yasal mevzuatlar gereği yaptığımız işlerin hepsi yasal olarak gerçekleşmektedir.

Bu bir Advertorial Haberdir

Editör: Vitrin Haber