Ege bölgesi tatil için gidilebilecek en iyi yerleri ve otelleri bulunan bölgedir. Temiz havası ve doğası ile pek çok insan çeken yerleri bulunur. Ege kıyılarında geziler yapmak ve konaklamak için otel seçenekleri incelenebilir. Bu oteller arasında hizmet kalitesi yüksek olan Ladonia adakule evlerdeki konforu sizlere sunmaktadır.

 Ladonia Adakule Otel Özellikleri

 Hotelimizin ana konsepti ultra herşey dahil hizmet vermektedir. Yani Ladonia Otel otele giriş yaparken ödeyeceğiniz miktar ile tatil süreciniz boyunca konsepte dahil olan her imkandan ücretsiz yararlanabilirsiniz. Otelde çeşitli organizasyonlar için toplantı salonu, çocuk ve yetişkinler için ayrı açık havuz, yine aynı şekilde kapalı havuz, spor ve fitness salonu, hamam ve sauna, akşam eğlenceleri, plaj voleybolu, çocuklar için mini club, oyun odası, restoran, çamaşırhane, lobi, plaj ve genel bar olmak üzere üç ayrı bar ve kuaför hizmeti seçenekleri bulunmaktadır. Plajda ise çeşitli su ve plaj sporları yapılabilmektedir. Otelimizde erken rezervasyon seçeneği vardır. Dilerseniz önceden tatilinizi planlayıp daha ekonomik bir tatil yapabilirsiniz. Ayrıca oda seçenekleri ile her bütçeye göre fiyatlarımız mevcuttur.

 Ladonia Adakule Otel Odası Özellikleri

 Otelimizde standart oda, geniş oda ve suit oda şeklinde sınıflandırılmış odalar mevcuttur. Standart oda 25 metrekare alan sahip olup, oda da iki kişi veya iki kişi ve bir çocuk şeklinde konaklama yapılabilir. Geniş oda 32 metrekare alan sahip olup iki yetişkin ve iki çocuk konaklamaya elverişlidir. Suit odalar ise 32 metrekare alana sahip iki yetişkin ve bir çocuk kalacak şekilde tasarlanmıştır.

 Standart odalar kara ve deniz manzaralı olarak değişir. Diğer odalar ise deniz manzaralıdır. Odalarda tek kişilik ve çift kişilik yatak, klima, masa, lavabo ve banyo, mini bar, telefon, emanet kasa ve televizyon bulunmaktadır.

 Otel Konumu ve Mevkii

 Otelimiz Muğla İline bağlı Kuşadası ilçesinde Bayraklıdede mevkiinde bulunmaktadır. Denize sıfır konumunda olup otele ait plajı ve kumsalı vardır. Kuşadası merkeze mesafesi beş dakika kadardır. Otelden çıkıldıktan sonra gezilecek tarihi yapılar mevcuttur. Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi gibi yerler gezilebilecek yerlerdendir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber