Bakımı en zor olan cilt tiplerinden biri de kuru cilt tipidir. Kullanılan ürünlerin tamamen kuru cilt dengesini koruması ve cilt ile uyumlu olması gerekir. Burada devreye giren kuru ciltler için nemlendirici ürünler sayesinde cildinizi yoğun bir şekilde nemlendirebilir ve ardından temiz, yumuşak ve dökülmeyen, nemli bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Kremler

Kuru ciltere nemini yeniden kazandırmak ve cildinizi besleyerek yenilemek için kuru ciltler için nemlendirici kremleri tercih edebilirsiniz. Cildinizdeki döküntülerden ve tahrişlerden, kuruluktan ötürü meydana gelen kaşıntı ve benzeri durumlardan da nemlendirici ürünler sayesinde kurtulabilirsiniz. Düzenli olarak kullanımına devam etmeye de özen göstermelisiniz.

Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Spreyler

Eğer krem ya da losyon tarzı ürünler kullanmak istemiyorsanız, kuru ciltler için nemlendirici sprey çeşitlerinden de kullanabilirsiniz. Günlük en az iki kez kullanımının yanı sıra, ihtiyaç duyduğunuz her an spreyleri de her yere taşıyarak kullanabilirsiniz. Harika kokulara ve yumuşacık yapılara sahip tüm nemlendiricileri https://www.dermolisa.com/cilt-kurulugu bulabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber