Renksiz kumaşlarınıza çizimler yapmak ve bu çizimleri renklendirmek oldukça zevkli bir hobidir. Siz de renksiz kumaş tişörtlerinizi ya da diğer parçalarınızı renklendirmek adına kumaş boyası kullanabilirsiniz. Bu boyalar tamamen su bazlı boyalardır. Boyadığınız kumaş üzerinde hemen kurur ve ütüleme işleminden sonra da sabitlenir. Bu boyalar kalıcı olduğundan 40 derece dahi yıkansa kumaş üzerinden çıkmazlar.

Teknikle Uygulanan Kumaş Boyası Çeşitleri

Kumaş boyası çeşitleri kumaşlar üzerine çeşitli teknikler kullanılarak uygulanabilir. Sünger tekniğiyle, fırça tekniğiyle, baskı tekniğiyle ve ip tekniğiyle bu boyalar kumaşlar üzerine kolaylıkla uygulanabilir. Uygulaması da oldukça zevkli olan boyalar içerisinde ise tüm renk tonları mevcuttur. açık rekleri ve koyu renkleri birleştirerek farklı renk tonları da elde edebilirsiniz.

Temizlenmesi Kolay Kumaş Boyası

Temizlenmesi oldukça kolay olan kumaş boyası modelleri, su bazlı oldupu için farklı bir alana bulaştığı takdirde kolaylıkla temizlenebilir. Bu boyaların tüm renklerine sahip olmak için https://www.guvensanat.com/kumas-boyalari adresine bakabilirsiniz. Tek tıkla giriş yaparak dilediğiniz renklerin sahibi olabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber