Kripto para fiyatları ve haberleri ile yeni nesil, gelişmiş analizler sunan bu kullanışlı platformun site adresini, incelemenizi öneriyoruz.

Neden Kuruldu? 

Kripto Ekranı platformunun kuruluş amacı, başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto paralar ile ilgili en doğru ve güncel bilgiyi insanlığa sunmak olarak belirtiliyor. Piyasadaki tüm kripto paraların güncel fiyatlarını TL ve USD cinsinden rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Bu sizlere iki koldan piyasanın nabzını tutma avantajı sağlar. 

Kripto para fiyatlarındaki anlık değişimleri, mevcut tedarik ve işlem hacmi gibi hayati bilgilere ulaşabilir ve ayrıntılı kripto para analizlerini inceleyebilirsiniz. 

Kripto Ekranı, kripto paralar hakkında henüz hukuki düzenlemelerin yeni başlamış olması nedeniyle doğabilecek bazı problemlerin; illegal işlemlere erişimin kolaylığının ve insanların zihinlerindeki şüphelerin farkında olup, kullanıcıları ile yasal uyarı metinlerini de paylaşıyor. Kripto para fiyatlarına ek olarak bir yasal uyarı metninin incelenebilmesi için en görünür kısımda paylaşılması, kullanıcılarının maduriyet yaşamamaları için oluşturulmuş bir sistemdir. Üstelik yakın zamanda çıkan haberler ile de bunun ne kadar önemli olduğu kanıtlanmış oldu.

Geleceğe Yapılan Yatırım

Kripto Ekranı, sizlere gelecek ile ortak bir payda altında bulunma imkanı sağlıyor. Bünyesinde barındırdığı ve kullanıcılarına sunduğu eşsiz veriler sayesinde, geleceğin olası para birimleri olan kripto paralar hakkında ne kadar doğru ve ne kadar çok bilirsek o kadar iyi sonuçları olacağına dair iddialarını kanıtlamış ve hayata geçirmiş bulunuyorlar. 

Kripto Ekranı’nın Twitter hesabını da şöyle bırakalım:

 https://twitter.com/kriptoekrani 

Bu bir Advertorial haberdir

Editör: Vitrin Haber