Köşe takımlarında yakaladığı başarılı tasarım fikirleri ile kendine hayran bırakan Mobesko, denge ve ahengi temsil eden sofistike renkleri ile güvende hissettiren enerjisini modernlikle tamamlamaktadır.
 
Gelelim Mobesko’nun harika köşe koltuk takımların…
Her tür dekorasyon stiline ve ev tipine uygun üretildiklerinden dolayı çoğu salonun kurtarıcı parçası olan köşe takımları, her bütçeye ve tarza uygun olması ile Mobesko’da yoğun bir şekilde tercih sebebi hâline geliyor. Şunu unutmayın ki oturma odanız veya salonunuzda köşe takımı kullandığınızda kötü sonuç almanız neredeyse imkansızdır. Bulunduğu yere uygunluğu, renkleri ve dokularıyla var olan her köşe takımı, mutlaka bir şıklık katmaktadır. Köşe koltuk takımlarının diğer mobilyalara oranla daha geniş olması  bile, mekanı daraltmaz, aksine tek parça olduğundan ferah bir hava katmasını sağlar.
 
Küçük oturma odalarına sahip çoğu evin ilk tercihi daima köşe takımları olur. Köşe koltuklar, hem yeterince oturma alanı sağlar, hem de bulunduğu alanı ferah tutar. Mobesko’da müşterilerin beğenisine sunulan tüm köşe takımlarında dilediğiniz tarzda koleksiyonlara erişebilirsiniz.
Her dekorasyon prensibine uygun ve her zevke hitap eden Mobesko’nun köşe takımı koleksiyonları, değişik boyutlardaki salon ve oturma odaları için hazırlanmıştır. Minimalist, modern ya da klasik seviyorsanız, mutlaka bu tarzlara uygun tasarlanıp üretilmiş bir takım bulabilirsiniz.

Farklı modülleriyle ihtiyaçlara yönelik kullanım avantajlarını geliştirmiş kumaş ve renk seçenekleriyle buluşturan, Mobesko köşe takımları, modern tasarımın çok işlevselliğini yüksek kalite ile sunmaktadır.
 
Özel tasarım ve sırt minderlerinin harika konforu ile detaylarla taçlanan Mobesko’nun köşe takımları, her mekana uygun özgün tasarımları ile daha cazibeli bir hâle gelmeyi amaçlıyor. Tercihe göre yatak olabilme avantajı da olan köşe takımları, göz alıcı dekoratif kırlentlerle süslendiğinde, incelikli bir tasarım anlayışı gözler önüne seriliyor. Farklı renk tasarımları ile zengin çeşidi olan köşe takımlarına Mobesko’da yer alan mağazalarımızdan ulaşabilir, detaylı bilgileri de mobesko.com'dan öğrenebilirsiniz.


ADVERTORİAL
 
Editör: Vitrin Haber