Takım taraftarlarının sembolü haline gelen formalar, maç dönemlerinde ve şampiyonluk sevinçlerinde daima tercih edilen ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Korayspor farkıyla siz de takımınızın formasını uygun fiyata ve orijinal olarak satın alabilir tuttuğunuz takımı destekleyebilirsiniz. Forma Ürünleri özellikle futbolda taraftarların sıkça tercih ettiği bir totem çeşidi olarak biliniyor. Ankaragücü, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor formaları; çocuk, kadın ve erkek seçenekleri ile satışa sunulmuş durumda. Dilediğiniz takımın formasını alarak maçları keyifle seyredebilirsiniz. Aynı zamanda formaların içeriği sağlığa zarar vermeyen kumaşlardan üretilmiş olup 4 mevsim kullanılabilir durumdadır. Her bakımdan çevre dostu olan ürünlerle izlediğiniz maçların keyfi de bir başka olacak. Bazı formaların kişiye özel hale getirilmesi de yine ürünleri sizin için vazgeçilmez kılan detaylardan biri haline getirecek. Formadan ziyade tişört olarak da satışa sunulan ürünlerin özellikle yaz aylarında rağbet gördüğü de yadsınamaz bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Gerek futbol gerekse koşu ürünlerinin yer aldığı kategoride dilediğiniz tercihi gönül rahatlığıyla yapabilir güvenli ve hızlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Erkek Forma Ürünleri

Erkekler için Forma Ürünleri çeşitliliği ve farklı formatlarıyla sizin için sunulmaya devam ediyor. Her takım için özel olarak üretilen formalar Korayspor ayrıcalığıyla sizlerle buluşuyor. Bazı formaları sepete eklemeden önce sipariş ekranında kişiye özel hale dahi getirerek isim ve numara ekleyebilir ürünü size özel formda satın alabilirsiniz. XSden başlayarak 3XLye kadar geniş bir beden aralığı sunulan ürün çeşitliliğinden siz de dilediğiniz parçaya kolayca sahip olabilir takımınızı destekleyebilirsiniz. Kendinize alacağınız formadan ziyade sevdiklerinize de hediye ederek kendisini mutlu edebilirsiniz. Tişört ve futbol forması çeşitliliği ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Erkek forma çeşitleri arasında çok sayıda futbolcu ve futbol kulübü seçeneği mevcut. Gri, sarı, siyah, yeşil, mavi, lacivert ve 6 farklı renk seçeneği daha bulunan parçalar arasında tercih yaparken zorlanabilirsiniz. Kol yapısı rahat hareket etmenizi sağlayan reglan yapıdadır. Teri cildinizden atan ve spor esnasında sizi rahatsız etmeyen %100 polyester yapısıyla dilediğiniz gibi hareket etmenizi sağlar. Aynı zamanda ürünün yan tarafında spor esnasında terlemeniz durumunda serin ve kuru kalmanızı sağlayacak olan anatomik havalandırma da bulunmaktadır.  Bu kategoride yalnızca futbol formaları değil dilerseniz koşu kategorisi için de seçim yaparak şapka gibi ürünlere de kolayca sahip olabilirsiniz.

Kadın Forma Ürünleri

Kim demiş kadınlar takım tutmaz diye. Birbirinden farklı renk ve takım seçenekli kadın formaları Korayspor farkıyla alıcılarına ulaşmaya devam ediyor. Forma Ürünleri yalnızca erkeklerin değil kadınların da sıkça tercih ettiği parçalardan biri haline gelmiş durumda. Sarı, kırmızı, mavi, yeşil, siyah ve beyaz olmak üzere birbirinden farklı renkte forma sizinle buluşuyor. Tuttuğunuz takımın formasını alarak maçlarda kendilerine destek olabilirsiniz. XS ile XL beden aralığında satışa sunulan ürünler her beden hitap ediyor. Genel malzeme yapısıyla rahatsız etmez ve terlemeye karşı hassas yapıdadır. Böylece hareket halinde kalmanız yahut da terlemeniz durumunda formanız sizi asla yarı yolda bırakmayacaktır. Takım formaları hediyelik olarak da oldukça rağbet gören parçalardan biri diyebiliriz. Eşinize, kız kardeşinize veya annenize sizden kendisine hatıra kalacak bir forma alarak onları mutlu edebilirsiniz. Tişört formunda da tasarlanan bu ürünü dilerseniz maçtan ziyade günlük giyimde de tercih edebilirsiniz. Vücuda zarar vermeyen yapısıyla 4 mevsim kullanabileceğiniz formalar sizi asla yarı yolda bırakmayacak demek de yanlış olmaz. Uygun fiyat ve yüksek kalite farkıyla siz de hemen istediğiniz formanın siparişini oluşturabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber