2003 yılından bu yana İzmir’de hizmet vermekteyiz. Dış ülkelere de ihracat yapmakta olan firmamız ürünlerinin daha da gelişmesi için AR – GE çalışmalarını sürdürmekte ve müşteri ihtiyaçlarını daha da iyi karşılamaktadır.
Ürün ve Hizmetler
Firma olarak mobil konkasör tesisleri, sabit kırma tesisleri, sabit beton santralleri, mobil beton santralleri, asfalt plenti gibi alanlarda hizmet vermekteyiz. Ayrıca yedek parça temini de hizmet verdiğimiz bir diğer alanı oluşturmaktadır. Bu hizmetlerimiz de kendi içinde çeşitlere ayrılmaktadır. Mobil taş kırma tesislerinde yer alan konkasör çeşitleri arasında pro serisi olan konkasör tesisi, mck serisi olan sert taşları kırma tesisi, mobil tersiyer kırıcı, dik milli kırıcılar, kırma ve eleme için tesisler, paletli kırma tesisleri, paletli eleme amaçlı tesisler yer almaktadır.
Teknolojik gelişmelere her daim ayak uydurmaya çalışan firmamız her geçen gün daha kaliteli malzemeler çıkarmakta ve bunları müşterilerine ulaştırmaktadır. Piyasaya göre oldukça uygun bir fiyat politikası gütmemiz de müşterilerimizin bizi tercih etmelerindeki en büyük etkenlerden biridir. Sunduğumuz uygun fiyat politikasında ayrıca maksimum kalitede hizmet vermekteyiz. Dünyadaki kırk ülkeye ihracat yapmakta, üretimlerimizin tümünü yerli sermaye ile üretmekteyiz.
Nasıl Hizmet Alabilirim?
fabo.com.tr sitemizde yer alan telefon numaralarımızdan pazartesi – cumartesi arası bizlere ulaşabilir, fiyat hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca internet sitemiz üzerinden de hizmetlerimiz hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilir, diğer firmalar ile karşılaştırma yapabilirsiniz.

ADVERTORİAL
 
Editör: Vitrin Haber