Tüm bina ve yapılarda modern ve estetik bir görünüm elde etmenize yardımcı olan sistemleri, hem iç hem de dış bina cephelerinde kullanılabilir.

Kompozit cephe kaplamaları da hafiftir ve bol ve dayanıklı yapıları nedeniyle alüminyum malzemeler tercih edilir. Bu paneller her iki tarafta alüminyum levhalarla kaplanmış ve polietilenden yapılmıştır. Granit veya ahşabın görünümü, çeşitli renk seçenekleriyle dış kompozit kaplamalara da uygulanabilir.

Kompozit Kaplamaların Özellikleri

Kompozit cephe kaplaması; Alüminyum kompozit levhalar ileri teknoloji kullanılarak üretilir ve modern mimaride kolayca kullanılır ve genellikle tercih edilen yapı elemanıdır.

Dış kaplamanın unsurlarından biri olan alüminyum paneller, CNC'de boyutlara sahip olup, projeye uygun olarak bağlanır ve destek altyapısına çeşitli şekillerde sabitlenir. Son aşamada, koruyucu filmler çıkarılmadan önce su için gerekli yalıtım yapılır.

Dışarıdan çok basit görünse de kompozit bir kaplama uygulama işi, yalnızca piyasada beceri sahibi olmayanların, piyasada beceri sahibi olmayanların ellerinden bırakılacağı bir çalışmadır. Sonunda fiyata bakarak yanlış yönlendirilenlerin sonunda daha fazla harcama yapması gerekir.

Yangın hesapları (% 10'dan fazla değil), diğer maliyetleri doğru bir şekilde analiz etmek ve eğer uygulamaya yansıtılırsa iş ve hizmetlerin kalitesini elde etmek için kullanılabilir. İşi yapacak usta ve liderlerinin, bu detaylar en iyi şekilde detaylı olarak incelense bile, bilgi ve deneyimleri, icra kalitesini vurgulamaktadır.

Her iki tarafına alüminyum bir plaka ile kaplanmış, plastik veya mineral ile doldurulmuş bir göbeğe sahip renkli bir alüminyum kompozit levhadır. Yapı unsuru olarak, iç ve dış uygulamaların mimarlarına ve geliştiricilerine sınırsız özgürlük sağlar. Hafifliği, yüksek mukavemeti, esnekliği, düzgün yüzeyleri sağlaması ve diğer yapı elemanlarını desteklemesi ile dünyada tercih edilen kaplama malzemesidir.

Kompozit Cephe Sistemlerinin Avantajları

Kompozit cephe sistemleri, kolay uygulanmasına rağmen dayanıklı ve dayanıklıdır. Alüminyum kolayca işlendiğinde kompozit cephe sistemleri daha çekici hale geliyor. Sonuçta, alüminyum levhalar farklı renk ve dokularda mevcuttur. Bu nedenle, sistemlerinin yaratabileceği şıklığın sınırları büyük ölçüde genişletilmiştir.

Renk seçeneklerinde birçok alternatif vardır, ancak ahşap kompozitleri en çok tercih edilenlerdir. Bu tasarım binalara sıcak ve zarif bir görünüm verir. Alüminyum kompozit levhalar ayrıca tüm hava şartlarına dayanıklıdır. Güneşten ve zararlı ışınlarından etkilenmez. Bu hafif bir malzeme olduğu için çok kolay şekil alabilir ve böylece kompozit cephe sistemleri kullanılarak estetik bir görünüm elde edilebilir.

Binanızın görünümünden memnun kalmazsanız ve dış cepheye sahip olmayı planlıyorsanız, kompozit cephe sistemleri en karlı seçeneklerden biri olacaktır. Kompozit cephe sistemleri, en kavisli yapılara ve çıkıntılı yüzeylere bile uygulanmayı kolaylaştıran bir kaplama sistemidir. Çünkü soğuk olabilir. Çeşitli kalınlık seçeneklerine sahiptir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber