Piyasa şartlarından ötürü insanlar artık hemen her alışverişinde sıkıntı çekmektedir. Üstelik iş araba ya da ev alımları gibi konulara geldiğinde çekilen sıkıntılar neredeyse ikiye hatta üçe katlanmaktadır. Sıkıntıların katlanması neticesinde sektörde kolay ev nasıl alınır gibi soruların cevapları araştırılmaya başlanmıştır. Kolay yoldan ev almak ise peşinat, faiz ya da vade farkı ödemeleri olmaksızın bir ev sahibi olmak anlamına gelmektedir. Geçmiş zamanlarda imkânsız olarak görülen bu tutum artık tasarruf sistemleri sayesinde gerçekleşebilmektedir. Siz de bu sistemlerdeki gruplara katılım göstermenizin ardından istediniz eve mali açıdan en uygun fiyatlardan sahip olabilirsiniz.

Kolay Ev alımlarında Kampanyalar

Kolay ev almak için kulan Kolayevim kampanyaları ile çalışmalarını devam ettirmektedir. Kampanyalar, hemen herkesin katılım göstereceği şartlardan oluşturulmaktadır. Ancak ana sisteme göre müşteriler öncelikle satın almak istedikleri evlerin miktarını, miktarın tamamlanabilmesi için aylık ne kadar ödeme yapacaklarını belirlemektedir. Belirlemelerin sonrasında ise karşılıklı şekilde sözleşmelerin imzalanması aşamasına geçilmektedir. Bir kişinin tek başına aylık tasarruf miktarları ile ev alması çok zordur. Bunun için oluşturulan sistemde aynı gelir grubundaki bireyler bur gruba dâhil edilmektedir. Grup, aylık ödemelerin tamamlanmasından sonra çekiliş çerçevesinde şanslı ismin çekilmesini sağlamaktadır. Temelinde bu şekilde ilerleyen organizasyon, her ay talihli olan kişilerin evlerinin satın alınma ilkesine göre devam etmektedir.

Faiz Ödemeden Ev Almak

Kolay ev alım sistemi olarak da belirlenen faizsiz ev alımlarında taksit ödemeleri sizin kararlarınıza göre şekillenmektedir. Bu alanda alternatifler oldukça geniştir. İstediğiniz durumlarda sözleşmeleri devamlı aynı miktarda olan taksit oranları üzerinden yapabilirsiniz. İsterseniz taksit oranlarını evinizin satın alımından sonra artırılacağı bir sisteme de dâhil olabilirsiniz. Sonradan artırım kesinlikle faiz değildir. Bu sistem evin başla belirlenen fiyatının ödemelerinin daha kısa sürede bitmesini sağlamaktadır. Örneğin aylık ödemelerinizi binde altı oranında artırarak taksitlerinizi normal zamanından önce tamamlayabilirsiniz. Ara ödemeler de sistem tarafından zorunlu tutulmamaktadır. Fakat bahsedildiği gibi hem evinize daha kısa sürede sahip olmak hem de taksitlerinizi bitirmek için ara ödemeler yapma yöntemini de seçebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber