Yeni doğan bebeklerimizi, hayatımızda gittiğimiz her yere güvenli ve konforlu bir şekilde taşıyabilmemize yardımcı olan pusetler, hayatımızı kolaylaştıran ürünlerden birisidir. Bebeğimizin rahatını bozmadan portatif yapısı ile evde ya da dışarıda rahatlıkla gezdirebilmemize yardımcı olan pusetler bebeklerimizin konforunu sağlıyor olsa da hem konfor kalitesi hem de güvenliği açısından ön ve üst kısmının açık olması nedeni ile her ne kadar yarım stilde veya tam şekilde kapanıyor olsa da yeterli etkiyi oluşturmaz. Bu yüzden de puset örtülerine gereksinim duyarız. Hem bebeklerin uyku kalitesini bozmayacak hem de güvenli bir şekilde koruma sağlayacak bir örtü kullanımı içinde günümüzde müslin  puset örtüleri bulunmaktadır. Bu puset örtüleri, nefes alabilme özelliği ile nem, buhar ve hava sirkülasyonunun uygun biçimde gerçekleşmesini sağlayarak, bebeğimizin puset örtüsü kapalıyken bile uyuduğu alandaki hava kalitesini ve ortam şartlarının en uygun düzeyde olmasına yardımcı olur.

Muslin Nedir?

Günümüzde pek çok bebek tekstil ürününün üretiminde kullanılmakta olunan muslin, son yıllarda oldukça popüler bir hale geldi. Doğal olarak da yeni ve deneyimsiz ebeveynler tarafından bebekleri için kullanacakları bebek tekstil ürünlerinde gördükleri bu ürüne ilişkin olarak muslin nedir şeklinde sorular akıllarına takılabiliyor. Muslin, temel olarak bir tür dokuma kumaştır. Hatta dünyanın en eski ve en kaliteli dokuma kumaş türlerinden birisidir. Antik Mısır dönemine kadar uzanan bir kullanım geçmişine sahip olan muslin dokuma kumaş, o dönem insanları tarafından da bebeklerin kundaklanması amacı ile kullanılmıştır. Muslin dokuma kumaşı nefes alabilen, yüksek emiş gücüne sahip olması, anti bakteriyel nitelikli olması, 100% pamuklu yapıya sahip olması ve yumuşak dokusu ile son derece kaliteli ve güvenilir bir kullanım imkanı sunmaktadır. 

Babynest Muslin Puset Örtüsü

Bebeğimizi güvenli ve konforlu bir şekilde her yere taşıyabilmemize yardımcı olan pusetlerin üzerini örtebilmemizi sağlayan puset örtüleri de muslin dokuma kumaş ile üretilebiliyor. Babynest setleri içerisinde plus ürün olarak yer alan puset örtüleri üstten kolayca geçirilebilen yapısı ile son derece rahat bir şekilde kullanılabilmektedir. Puset üzerine geçirilerek, kullanılan puset örtülerinde muslin dokuma kumaşı kullanılıyor olduğundan bebekler için en uygun uyku ortamının oluşturulabilmesi sağlanıyor. Çünkü muslin dokuma kumaşıyla üretilen kaliteli puset örtüleri kir tutmaz, toz akarları barındırmaz, anti bakteriyeldir, yumuşak ve nefes alan dokusuyla nem ve buharı geçirerek terlemeyi önler, hava kalitesini yüksek tutar ve anti alerjik özelliğe sahiptir.

2 yaşına kadar tüm çocuklar için kullanılabilen Babynest setlerinde bulunan en kaliteli muslin kumaştan üretilen puset örtüsü ile bebeğinizin puseti için güvenle kullanabilirsiniz. Kız ve erkek çocuklarına özel renk ve desenleri tamamen organik şekilde barındıran model seçenekleri bulunmaktadır,  30 derece ağartıcı kullanılmadan ürününün yıkanabilmesi mümkündür. Kolay şekilde kir tutmaması ile de 100% hijyenik hale getirilerek, kurutulabilmektedir.
Ayrıca tüm ürünlere https://www.babynest.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber