Son zamanlarda git gide modernleşen bir çizgi izleyen kına organizasyon oluşumları elbette ki genç kızların hayallerini süslemeye devam etmektedir. Hatta özellikle bunu bir ritüel olarak kabul eden aileler tarafından çokça tercih edilebilinmektedir.
Bizler bu işi yapmaya başladığımız ilk yıllardan bu yana henüz hiçbir yeni gelinimizi misafirlerine karşı mağdur etmedik. Ayrıca gelen talebe uygun şekilde konseptler yapabildiğimiz gibi de bu işe özel olarak iç mekanları da hazırlayabildik. Üstelik hem kaftanlarımızı hem de tahtlarımızı da yine sizin tercihinize sunarak çeşitli modellerden yola çıkabildik.
Öte yandan her kına organizasyon etkinliğinin mutlaka en iyi şekilde tasarlanması gerekmektedir ki bizler de Asır Kına Organizasyonu olarak 18 yıldır bu şartı yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Ayrıca daha en başından bolluk ve bereket getirmesi amacı ile yapılan bu törenleri yıllardır başarılı bir şekilde düzenliyor ve yaptığımız her işin de gururla arkasında durabiliyoruz. O halde İstanbul’un her yerinde özellikle de Pendik’te verdiğimiz kaliteli hizmet dolayısıyla önce bizlere danışabilir ve bütçenize uygun bir kınanın düzenlenebilmesi için fiyat ve diğer kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bir başka açıdan seçebileceğiniz kampanyaya göre de nedimeleri, hint kınacılarını, standart testi kırma seremonilerini ve hatta Osmanlı adetlerinden lokum ve şerbetleri dahi unutmayarak da sizlere enfes birkaç saat geçirmeyi planladık. Hatta tefler, el mumları, masa ve sandalye düzenlemeleri, şamdanlar ve diğer özel süs ve takıları da bu kampanyalarımıza dahil edebildik. Talebe göre isterseniz bu seçenekleri çoğaltabildiğimiz gibi aralarında hoşlanmadıklarınız varsa da onları da listemizden çıkarabildik. Sonuç olarak sizleri hiçbir konuda uğraştırmayarak baştan sona kaliteli bir hizmet sunmayı amaçladık. O halde daha şimdiden bizlerle çalışabilmeniz için çok sebebiniz var demektir.
Eğer sizler de böylesi güzel bir günün her anlamda muhteşem geçmesini istiyorsanız tüm kına organizasyon detaylarımız için internet sitemiz olan asirkinaorganizasyonu.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Hazır buradayken de tüm kampanya ve kaftan ile taht modellerimizi inceleyebilir ve size uygun olanı daha en başından seçebilirsiniz. Bizler sizin için çalışmaktan dolayı büyük mutluluk duyacağız.

ADVERTORİAL
 
Editör: Vitrin Haber