Hayatımıza giren yeni ürünler, genellikle değişen ihtiyaçlarımızın bir sonucudur. Sürekli bir koşuşturma içerisinde geçen zamanımız, bizi günlük olarak kullandığımız ürünleri pratikleştirmeye mecbur bırakmıştır.

Sabah işe giderken içebildiğimiz kahve ya da iş arasında birkaç dakika yaratarak içtiğimiz çay dışında kendimize ayırabildiğimiz çok fazla vaktimiz olmaz. Böyle anlarda en büyük kurtarıcımız elimizin altında bulunan kâğıt bardaklardır.

Kâğıt bardaklar, tek kullanımlık olması ve hijyen açısından da pratiklik sağlaması açısından çoğunlukla tercih edilir.

Ürün seçiminde önemli noktalar

Baskılı kâğıt bardaklara olan talebin artmasıyla birlikte bu talebi karşılayabilecek belli bir arz oluşmuştur. Üretimin bu kadar fazla olması, ürünleri seçerken belli noktalara dikkat etme gerekliliğini doğurmuştur.

Yapılan üretim; malzeme kalitesine, ürün çeşitliliğine ve fiyatlara göre değişkenlik gösterir. Bu seçenekler arasında fiyat kısmı daha cazip gelse de öncelik olarak üretilen koşulların sağlığa ne kadar uyumlu olup olmadığına dikkat edilmelidir.

, bu konuda alanındaki çoğu firmadan ayrılır. Kullanılan malzemenin kalitesi, çevreye ve sağlığa uyumu açısından tercih edilen bir firmadır. Sahip olduğu birçok sertifika, üretimde kullanılan ürünlerin kalitesini belgeler niteliktedir. Bu sertifikalar;
  • Kalite
  • Gıda güvenliği
  • Çevre
  • Iş güvenliği
  • Müşteri memnuniyeti ile ilgili olanlardır.
Standart ve özel tasarım ürünleri tercih edebilirsiniz

Firmanın üretmiş olduğu standart ürünlerin yanında kendi tasarımınızla da sipariş edebileceğiniz mevcut. Yüksek yalıtım teknolojisi kullanılarak üretilen şık dizayna sahip standart bardakların yanında, kendi firmanızın isminin bulunduğu bardakları da tercih ederek, promosyon amaçlı kullanabilirsiniz.

Sınırsız bir tasarım seçeneğiyle sipariş edebileceğiniz bu baskılı kâğıt bardaklar, yüksek renk ve baskı teknolojisi ile üretilir.

Son zamanlarda çoğu firmanın tercih ettiği bu bardaklar, üzerinde firma ismi ya da firmaya ait bir iletinin yazılması sayesinde ideal bir reklam aracına dönüşmektedir. Böylelikle mesajınız daha çok kişiye, daha hızlı şekilde ulaşabilir.

Accascup, kaliteyi ön planda tutarak sağlığa uygun üretim yapmayı ilke haline getirmiştir. Accascup’a ait bu üretimleri inceleyerek ürünler hakkında geniş bilgi alabilir ve standart ya da kendi tasarımlarınızla oluşturabileceğiniz bardaklardan sipariş edebilirsiniz.

 

Advertorial



 
Editör: Vitrin Haber