Saç bakımı, sıklıkla saçların çok daha güzel görünmesi için yapılırken, güzel görünen saçların sırrı ise, saç ve saç derisi sağlığı ile mümkündür. Saç sağlığı, her şeyden önce saç köklerinin iyi beslenebilmesi ile ilgili bir durumdur. Saç ile ilgili problemler, saç kökleri ile ilgili iken, yanlış bilinenin aksine kepek problemi, doğrudan saç derisinin sağlıksız bir yapıda olmasının sonucudur. Genellikle saç köklerine yapışmış şekilde görünen kepek, saç derisinde oluşan döküntülerden oluşmaktadır. Bu döküntüler, saç derisinin kuruluğu ve bakımsızlığı sonucu ortaya çıkar. Kepek şampuanı, saç derisinin daha sağlıklı olmasında etkendir.

Kepek Şampuanı İle Saç Bakımı

İnsanlar, farklı özelliklerde cilt çeşitlerine sahiptir. Kuru ciltlerde olduğu gibi yağlı ciltlerde de kepek sorunu görülebilmektedir. Bu nedenle yağlı ciltlerde oluşan yağlı saç kepeklenmeleri de, kuru saç derisinde olduğu kadar sık görülebilmektedir. Kepek şampuanı, ister kuru isterse yağlı ciltler için olsun, her kullanımda belirgin bir şekilde kepek oluşumunu önleyici etkilere sahiptir.

Vichy, Bioderma, Ducray, La Roche ve diğer pek çok markanın kepek şampuanı ürünlerini görmek ve seçtiğiniz ürünleri temin etmek için, https://www.recete.com/kepek-sampuani/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber