Kenwood ekmek kızarma makinesi hayatımızı kolaylaştıran, eğlenceli ve lezzetli öğünler oluşturmamızı sağlayan bir makinedir. Ekmek, çörek vb. ürünleri sağlıklı bir biçimde istenilen sıcaklıkta ısıtmaya ve kızartmaya olanak sağlar. İki dilim haznesi ile tek seferde iki dilim ekmek kızartmanız mümkün kılar.

Paslanmaz çelik gövdesi ile uzun yıllar sağlıklı kullanım olanağına sahip olan Kenwood ekmek kızartma makinesi, piyasada ki birçok rakibinden watt gücü, kademe ayarı, derinlik ve genişlik gibi özellikleri ile ayrılmaktadır.

Kenwood Ekmek Kızartma Makinesi Nasıl Kullanılır?

  • İlk önce ekmeklerinizi hazneye yerleştirmelisiniz.
  • Makinenin ayar tuşundan tercih ettiğiniz sıcaklığı seçmelisiniz.
  • Sırada makinenin yanında bulunan kolu aşağı itmek var. Ekmekleriniz kızardığında kol yukarı doğru atacaktır.
  • Kol yukarı attığında ekmekleri hazneden çıkararak afiyetle yiyebilirsiniz. Ekmekleri hazneden çıkarırken ekmek haznesine metal ürünlerle dokunmamalısınız.

Kenwood Ekmek Kızartma Makinesi Nasıl Temizlenir?

Kenwood ekmek kızartma makinesi temizlenirken ilk önce elektrik ile olan bağlantısınız kesmelisiniz. Kırıntıların olduğu tepsiyi çıkardıktan sonra su ile yıkayabilirsiniz. Gövde kısmının ayrıntılarını temizlerken diş fırçası gibi küçük bir fırçadan yardım alabilirsiniz. Genel olarak gövde kısmını hafif ıslak bir bez yardımı ile silmenizde fayda vardır.

Kenwood ekmek kızartma makinesini üstün özellikleri ile https://panamart.com.tr/ekmek-kizartma-makinesi den satın alabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber