Evcil kedilerin tuvalet eğitimlerinde göstermiş olduğunu özen hem sizin hem de kedinizin sağlığı için son derece önemlidir. Kedi kumlarında bentonit, silika ve çam peleti olmak üzere değişik seçenekler mevcuttur. Hangisini kullanmak istediğinize karar verirken öncelikli olarak koku hapsetme özelliğine bakmanız tavsiye edilir. Kedi kumlarında en çok tercih edilen ürünler topaklaşan kedi kumlarıdır. Kumun topaklaşması sıvı emme kapasitesine göre değişim gösterir.  Kaliteli kedi kumlarında topaklanma oranı daha yüksek olduğu için kullanım süreleri de buna göre fazladır. Ayrıca koku hapsetmesi de aromasına bağlı gerçekleşen bir durumdur. Genellikle hoş aromaları içeren kedi kumlarında etrafa kötü kokunun yayılması engellenir. Topaklaşan kedi kumları kedinizin tüylerine ve patilerine yapışmaz. Bu sayede evinizin diğer bölgelerine de kum artıkları taşınmamış olur. Kedi kumu sayfası üzerinden tüm çeşitleri görebileceğinizi unutmamalısınız.

Kedi Kumu Fiyatları ve Kalitesi

Kaliteli kedi kumlarında fiyatlar normale oranla daha yüksek olsa da bu durum kullanım süresi ile bağdaştırıldığında aslında ucuz kumlar ile aşağı yukarı aynı fiyat aralığına denk gelmektedir. Kum alırken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik doğal olmasıdır. Kedinizin ve sizin sağlığınız için işlem görmemiş doğal kedi kumlarını tercih etmeniz gerekir. Ambalaj görüntüsünden çok içeriğine ve tanecik boyutuna bakmanız gerekmektedir. Tanecikleri ince olan kumlar dışkıyı ve sıvıyı rahatlıkla kapatmaktadır. Son dönemlerde birçok kişi tarafından beğenilerek kullanılan ve sık tercih edilen Recoll kedi kumu tüm bu özellikleri barındıran %100 doğal bentonit kilinden üretilen ev dostu bir üründür. Hem kedinizin hem de sizin sağlığını düşünerek herhangi bir kimyasal işlem görmeden paketlenir.

Recoll Kedi Kumu Çeşitleri

Kediniz için tercih edeceğiniz kumun etrafa güzel kokular bırakmasını istiyorsanız Recoll kedi kumu tam size göre bir üründür. Dört farklı koku seçeneği sayesinde sevdiğiniz bir aromayı tercih edebilirsiniz. Bebek pudrası, portakal, sabun ve lavanta aroması daha paketin dışından hoş koku yaymaya başlar. Dökerken ve temizlerken tozlanma yapmaz. Sıvı emme kapasitesi oldukça yüksektir. Bu sayede uzun süreli kullanım sağlamaktadır. Bentonit kedi kumu içerisinde bulunan doğal mineraller anti-stres ortamı yaratmaktadır. Yanlışlıkla yutulması durumunda bile minik dostunuza herhangi bir zarar vermez. Ayrıca bu kumları temizleme konusunda sıkıntı çekmemek içinde sizlere önerecek olduğumuz kedi kumu poşeti sayfası üzerinden çeşitleri de siparişinize dahil edebilirsiniz. Temizlemesini kolay olduğunda hem minik dostunuz hem de sizler daha mutlu bir yaşam sürebileceksiniz.

Advertorial

 
Editör: Vitrin Haber