Karışım Yağ Nedir?
 
Vücuda iyi geldiği bilinen birden fazla yağın özelliklerine ve miktarlarına göre doğru bir şekilde birbiri ile karıştırılmasından oluşan yağ karışımlarına karışım yağ denilmektedir. Karışım yağlar genellikle aynı etken maddeye göre karıştırılıp o şekilde kullanılmaktadır. Saç etki eden aynı özellikteki yağlar birbirleri ile karıştırılırken vücut için vücuda fayda ettiği düşünülen yağlar muhteviyatı göz önünde bulundurularak beraber karıştırılır. Yağları tek tek kullanmanın faydaları yanında farklı aromatik ve terapi yağlarının beraber kullanımı da iyi sonuçlar almamıza sebep olacaktır. Karışım yağlarını neden seçmemiz gerektiğini aşağıda listeledik.
 
 Karışım Yağları Tercih Etmenin 10 Nedeni
 
 1)Birçok Yağdan Aynı Anda Faydalanmak
 
 Karışım yağlar birden çok yağın karışımı olduğu için farklı yağlardan aynı anda faydalanmamızı sağlar.Tek bir yağın verdiği faydadan ziyade aynı özellikteki yağın verdiği fayda vücuda daha hızlı etki sağlayacaktır.
 
 2)Doğum Çatlaklarının Müjdecisi
 
 Yeni doğum yapmış annelerin ortak derdi doğum çatlaklarıdır.Doğum çatlaklarından kurtulmanın en etkili yollarından bir tanesi bu çatlaklara özel karışım yağların kullanılmasıdır.Doğum çatlağını hızla iyileştiren portakal çekirdeği,üzüm çekirdeği ve yosun yağı gibi yağ karışımları direkt çatlaklara elde eder.
 
 3)Hafızayı Güçlendirir
 
 İnsanoğlu birçok bilgiyi aklında tutmaya çalışır.Fakat günlük hayatın telaşesi ve yoğunluğu bazen buna izin vermeyebilir.İşte burada devreye Therapium Naturalis hafıza güçlendirici yağ karışımı devreye girer.Bu yağ karışımını kullandıktan sonra etkisini hemen fark edeceksiniz.
 
4)Kaş ve Kirpik Bakımı Sağlar
 
 Özellikle kadınlar kaş ve kirpik bakımı konusunda oldukça titizdirler.Kaş ve kirpiklerin cansız olduğu durumlarda kaş ve kirpikler için bakım yağını düzenli olarak kullanmak kısa vadede fayda sağlar.
 
5)Bronzlaşma için Etkilidir
 
 Cilde masaj yaparak uygulanan bronzlaşma için kullanılan yağ daha kalıcı bronzlaşmaya yardım eder.
 
6)Bebeğinizin İpeksi Cildine Hassas Dokunuş
 
 Tamamen bebeğinizin saf cildi için hazırlanan bu yağlar banyo sonrası masaj yaparak kullanılabilir.Doğallıktan yana olan anneler bebekleri için doğal ürünleri tercih etmelidir.
 
7)Sevgi Dağıtırlar
 
 Portakal kabuğu,sardunya ve sedir karışımı ile oluşan Therapium Naturalis sevgi temalı yağ muhteşem aromatik kokusu ve saflığı sayesinde olumlu duygularınızı ortaya çıkarır.
 
8)Kaslarınız Gevşesin
 
 Aromaterapi etkili masaj yağı karışımları kaslarınızı rahatlatır ve vücuttaki bütün hücresel dokularınızı gevşetir.
 
9)Saç Bakımında Oldukça Etkilidir
 
 Saçlara özel bakım yapan güçlü karışım yağlarını kim istemez ki?Bu karışım yağ sayesinde saçlarınız eskisinden daha canlı ve parlak olacaktır.
 
10)Cilde Dosttur
 
 Ergenlik döneminde oluşan sivilce, akne, kızarıklık gibi cilt problemleri ile sürekli uğraşırız. Her türlü ürünü dener ve sonuç almaya çalışırız. Fakat en etkilisi doğal yöntemlere başvurmaktır. Cilt yapısına uygun ve cilt problemleri ile savaşan karışım yağlar düzenli kullanımda çözüm sağlar.
Karışım yağlar hakkında detaylı bilgi ve online mağazadan satın almak için TIKLAYIN
 

 ADVERTORİAL
 
Editör: Vitrin Haber