Binaların kapı ve pencere sistemlerinin daha sağlıklı olabilmesi için pvc ürünler kullanılmaya başlanmıştır. pencere sistemlerinde evinize tüm pvc pencere sistemleri uygulamalarını yapıyorlar. Kapı ve pencereleri tek kanatlı, çift kanatlı, sürme sistemli, dışa açılan pencere ya da katlanır kapı sistemlerini kullanarak, kullanım alanına göre belirleme yapıyorlar. işlerinde hem kapı hem de pencere sistemlerinde malzeme cinsi ve kalitesine göre sınıflama yapıyorlar.

Kapı ve Pencerelerin Bakımı

Kapı ve pencere sistemlerinde kullanılan pvc ürünler yapımından sonra periyodik olarak bakımı yapılmalıdır. Plastik ürünler olduğu için zamanla çeşitli hasarlar ve arızalar oluşabilecektir. Kapı ve pencerelerin sağlıklı olarak kullanılabilmesi, hava ve ısı yalıtımını istenildiği gibi sağlayabilmesi için periyodik olarak bakımlarının yapılması gerekir. müşterilerinin talepleri doğrultusunda yatıkları tüm sistemlerin kontrolünü ve bakımını yapıyorlar. Düzenli olarak yapılan bakımlar kullanılan malzemelerin kullanım ömrünü uzatacaktır. Bakımsız kalan sistemler kış aylarında yalıtım özelliğini kaybetmeye başlayacaktır.

Bakım Yapılması

Firma müşteri memnuniyetini artırmak ve yapmış olduğu sistemlerin uzun süre kullanılabilmesi için müşterilerine düzenli olarak kontrol yaptırmaları gerektiğini belirtiyorlar. Yaptığı tüm kapı ve pencere sistemlerinde, hem içeriden hem de dışarıdan izolasyon sisteminin yeterli olup olmadığı, tüm bağlantı noktalarının kontrollerini yapıyorlar. Sürgülü sistemlerde, hareket sağlayan rulmanları, kanat ayarlarını, fitillerin verimliliğini gözden geçiriyorlar. Tüm sistemlerinde kanat ayarları, kapı kilit sistemleri bakımlarını yapıyorlar ve kilit sistemlerinde yağlama yaparak rahat çalışmasını sağlıyorlar. En önemlisi ise tüm sistemlerde menteşelerin kontrollerini yapıyorlar.

Pvc Sistemlerde Oluşan Arızalar

Pvc doğramalar kullanılarak yapılan pencere ve kapı sistemlerinde belirli arızalar zamanla oluşabilmektedir. Firma www.egepenyildiz.com sitesi üzerinden pvc sistemleri ile ilgili tüm bilgileri vermeye çalışıyor. Pencere sistemlerinde görülen arızalarından bazıları şunlardır. Rüzgar çarpmaları sonucu kanat ayarlarında bozulma, açma kolunun arıza yapması ve çalışmaması, sert kullanıma dayalı olarak menteşelerin hasar görmesi, kullanıma bağlı olarak pencere kilit sistemlerinin arıza yapması olarak sıralanabilir. Firma kendilerine belirtilen tüm arıza bildirimlerini yerinde kontrol ediyor, sistemi düzeltmeye çalışıyor ve gerekli durumlarda parça değişimi yaparak arızaların bakımlarını yapıyorlar.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber