Korniş istisnasız her evde, iş yerlerinde, okulda, hastanede kısacası her binada kullanılan bir üründür. Perdelerin takıldığı aparat olarak tanımlayabileceğimiz bu ürün evimizin de olmazsa olmazlarındandır. Pek çok alana ve dekora göre farklı çeşitleri ve modelleri bulunan kornişler piyasada satışa sunulmaktadır.

Sade sevenler için sade modeller bulunduğu gibi, dekorasyon zevki yüksek olan, bulunduğu ortamı kendine uydurmak isteyen insanlar için farklı tasarımlar da mevcuttur. Yani her zevke ve her bütçeye uygun korniş modelleri bulunmaktadır.

Korniş Çeşitleri

Korniş çeşitleri, müşterilerin ihtiyacını gidermek amacı ile çokça farklı formlarda üretilir. Perde kornişi geçmişten günümüze kadar klasikleşmiş modellerde ve çağımızın gereği teknoloji ile yoğurulmuş yeni modeller olarak üretilmektedir. Bir diğer korniş çeşitlerinden olan dekoratif korniş ile estetik görüntüye önem veren ve yaşam alanını güzelleştirmek isteyen müşterilerin ilk tercihi olmaktadır. Duvara ya da tavana monte edilerek mekânın özelliklerine uygun tasarlanan modeller ile herkese uygun perde kornişi ve dekoratif korniş bulunuyor.

Perde kornişi, perdelerin baş kısmına ve belirli aralıklar ile dikilen korniştir. Uzun bir platform ve platformun içine geçmeye uygun üretilen düğmelerden oluşan perde kornişi, hemen hemen her evde kullanılan klasik perde asma mekanizmasıdır.

Yaşam alanına uygun uzunlukta perde kornişi seçerken dikkat etmeniz gereken noktalardan biri de asacağınız perde ve tülün ağırlığıdır. Bu noktada dayanıklı perde kornişi seçmeniz gerekmektedir.

Dekoratif korniş, yaşam alanını estetik açıdan güzelleştirmek isteyen müşterilerin sıkça tercih ettiği bir korniş tasarımıdır. İstediğiniz renklerde boyayarak zevkinize uygun uyarlayabildiğiniz dekoratif korniş ile sizler de perdelerinize farklı bir hava katabilirsiniz.

Aynı zamanda tavana ve duvara monte etme imkânı ile kullanım kolaylığı sunulmaktadır. Perde asılan korniş platformunu gizleyerek rüstik bir görünüm sağlayan bu dekoratif korniş ile farklı dokularda panolar tercih edebilirsiniz.

Klasik, yeni ve dekoratif korniş çeşitleri ile ilgili bilgi almak isterseniz www.slimflex.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Birçok çeşitte üretilen korniş modellerini inceleyebilir, yaşam alanınıza uygun ölçü ve tasarımlara ait fiyat bilgisi alabilirsiniz. Ayrıca Slimflex markası, kaliteli ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile sizin için en iyi tercih olacaktir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber