Sağlıklı yetişkin bir insanın vücudunun %60’ı sudur. Aynı zamanda her gün en az 2 litre su tüketilmesi gerekmektedir. Vücudumuza her gün göndereceğimiz bu suyun sağlıklı olması, sağlığımız da olumlu anlamda etkileyecektir. Damacana su zaten kaliteli bir sudur. Aynı zamanda suyun tüm değerleri, ambalaj üzerinde bulunmaktadır.

Kaliteli Su Nasıl Olmalıdır?

Kaliteli su tercih etmeniz, sağlığınız için iyi olacağı gibi aynı zamanda yaptığınız yiyecekleri, hazırlayacağınız içecekleri daha lezzetli yapacaktır. Kaliteli suyun sahip olması gereken özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler şu şekildedir:

  • Hastalılara neden olabilecek mikroorganizmaları içermemelidir.
  • Kaliteli su kokusuz, berrak, renksiz ve hoş içimli, yumuşak olmalıdır.
  • Kaliteli suda, fenoller ve yağlar gibi kötü maddeler bulunmamalıdır.
  • Zehirli etki yapan; arsenik, krom, selenyum, kurşun, cıva gibi maddeler bulunmamalıdır.
  • Nitrit ve amonyak suyun kirli olduğunu gösterir. Bu maddelerinde bulunması tehlike oluşturacağı için siz ve çocuğunuz için tehlikelidir. Bu maddelerin de bulunmaması gerekmektedir.
  • Bazı maddelerinde belirli miktarda bulunması gerekir. Mesela; klorür miktarı 200 miligramdan fazla olmamalıdır, Flüor, demir 1 litrede 1 -2 miligram arasında olmalıdır.
  • Suyun sertlik derecesinin az olması gerekir. Yumuşak su kaliteli sudur.

Kaliteli suda bu özelliklerin bulunması gerekmektedir. Böylece siz ve sevdiklerinizin sağlıklı suya sahip olacaksınız. Damacana suyun üzerinde bu özellikler yazmaktadır. Damacana su siparişi ve damacana suları hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.marsu.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Böylece, içtiğiniz suyun farkında olursunuz. Anadolu yakası damacana su siparişi ile sağlıklı su elde edeceksiniz.

Kaliteli Suyun Sağlığınıza Faydaları Nelerdir?

Kaliteli su lezzet açısından güzel olacağı gibi, sağlığınız açısından da oldukça faydalıdır. Cildi güzelleştirmekte, vücut ısısını eşitlemekte, vücuttaki zararlı maddeleri atmaktadır, bağırsakları çalıştıracağı için kabızlığı engellemektedir, yediklerimizin sindirilmesinde kolaylık sağlamaktadır, kan dolaşımını hızlandırmaktadır. Bunların yanında beyin, omurilik gibi iç organları dış etkenlerden korumaktadır. Metabolizmayı hızlandırmaktadır. Aynı zamanda tokluk hissi yaratmaktadır. Zayıflamaya yardımcıdır. Vücutta enerji açığı oluşacağı için yağ yakımın da yardımcıdır. Cildi daha sağlıklı ve esnek yapmaktadır. Stresi engellemektedir. Depresyon riskini azaltmaktadır. Kaliteli suyun bunların yanında daha pek çok faydası vardır. Kaliteli ve sağlıklı su için Maltepe damacana su siparişi adresinden hizmet alabilirsiniz.

Bu bir Advertorial haberdir

Editör: Vitrin Haber