Ağda kullanımı çok eski dönemlere dayanan ve geçmişten günümüze kadar ulaşan bir yöntemdir. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için en etkili, en temiz ve en sağlıklı yöntemlerden biri olan ağda kullanımı için günümüzde çeşitli ağda türleri çıkmaya devam ediyor. Özellikle de kalıp ağda çeşitleri hem evlerde hem de kuaförlerde sık sık tercih ediliyor.

Kalıp Ağda Nasıl Kullanılır?

Kalıp ağda çeşitleri genellikle siyah, yeşil, pembe ve sarı renklerde çeşitlere ayrılıyor. Kalıp şeklinde basılan bu ağda çeşitleri, ağda makinesinin içerisine hiç bölmeye gerek duymadan atılıyor. Çok kısa süre içerisinde bu kalıplar eriyerek sıvı haline geçiyor ve istenmeyen tüylerin olduğu bölgelere spatula yardımıyla sürülüyor. Kılların çıkış yönünün tersine sürülen ağda sonrasında ağda bezi yardımıyla çekiliyor.

Kalıp Ağda Nereden Alınır?

Kalıp ağda çeşitleri diğer ağda çeşitlerine oranla daha büyük ve daha uzun süreli alanlar için tercih edilir. Özellikle de kuaförlerde bir hayli tercih edilen bu ağda çeşitlerini ister toptan ister tekli olarak https://www.nebioglukuafor.com/kalip-ve-diger-agdalar--9426 adresinden alabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber