Herhangi bir işte kullanılacak ve içine birkaç kişi sığacak şekilde üretilmiş montajı kolay yapılabilen taşınabilir hafif yapılara kabin denilmektedir. Bunlar imalat yapılan iş kollarında çalışanlara kolaylık sağlamaktadır. Kullanım amaçlarına uygun olarak firmamız tarafından poliüretan sandviç kullanılarak, galvanizli metal profilden yapılmış olan kabinler; oldukça lüks ve uzun dayanımlı malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Özellikle şantiye inşaatlarında kullanılan bu kabin çeşitleri değişik ölçülerdedirler.

Şantiye çalışanlarının her türlü ihtiyaçları düşünülerek üretilmiştir. Isı izolasyonları yapılmış ürünlerdir. Güvenlik kulübesi ihtiyacı olan her yerde bu ürünler tercih edilmektedir. Şirketlerin danışma ve bilgi vermek için kullanılan küçük ofislerinde, çalışanların tuvalet ya da banyo gibi ihtiyaçlarını karşılamak için bu kabinler tercih edilirken; küçük çaplı market, manav ya da gazete bayi olarak da kullanabilirsiniz.

Panel Kabinler Ve Geniş Kabinler

Farklı ölçülerde olan panel kabinler son derece lüks ve çevre dostu malzemeler kullanılarak firmamız tarafından üretilmektedir. Kullanım amacınıza göre uzunlukları 2 metreden başlamaktadır. 7 metreye kadar olan çeşitleri de mevcuttur. Her türlü iklim şartları düşünülerek çatı ve duvar izolasyonları yapılmıştır. İçerisinde elektrik ve su tesisatları hazır haldedir. Wc duş olanları ihtiyaca göre tercih edilebilir.

Geniş olan kabinler özellikle şantiyede çalışan kişilerin kalmaları için tasarlanmıştır. Farklı ölçülerde oldukları için içerisinde çok sayıda kişi kalabilmektedir. Geniş olan türleri ayrıca muhtarlık büroları, karakol binası, yemekhane, sağlık ocağı, market, satış ofisi ve banka kabini olarak da tercih edilmektedir. Her türlü kabinlerimiz istenilen sayıda ve ölçüde üretilmekte olup; dünyanın her yerine nakliyesi yapılmakta kurulumu tarafımızca sağlanmaktadır.

Diğer Kabin Çeşitlerimiz

Metropol kabinleri; dış görüntüsü estetik ve oldukça şık üretilmişlerdir. Uzun zaman kullanılması açısından paslanmaz ve çürümez kaliteli malzemelerden yapılmışlardır. Karkas yapıları, ısı ve ses yalıtımları yapılmış olan metropol kabinleri dışarıdan bakıldığında normal bir ev görünümüne sahiptirler. Satış ofisi, gazete bayisi, büfe ve yönetim merkezi olarak kullanıldıkları gibi; büyük ölçüde üretilenleri estetik görüntüleri ile şehrin her yerine yakışacak güzelliktedir.

Kurşun geçirmeyen zırhlı güvenlik kabinleri ise; riskli bölgelerde kullanılırlar. Karakol ve polis binaları, konsolosluklar, holding ve genel müdürlüklerde tercih edilen bu kabinler özel olarak üretilmişlerdir. Bünyemizde her ihtiyaca uygun olan kabin çeşitleri üretilmekte olup; kurulumu firmamıza aittir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber