Jonix hava temizleme cihazları, sirkülasyonun yoğun olduğu kapalı alanlarda kullanılabilen yenilikçi hava temizleme cihazları sunan bir markadır. Özellikle son dönemlerde virüslerin olumsuz etkisinden kurtulmak için hava temizliği sağlayan cihazlara yönelim artıyor. Cihazların yenilikçi ve teknolojik özellikleri, ortamların her türlü partikülden ve kötü kokudan arındırılmasını sağlıyor.

Üniversite laboratuvarlarında incelenen ve onay alan https://havamtemiz.com/ Jonix hava temizleme cihazları; Çevre Sağlık Sertifikası ile Mükemmellik Sertifikaları başta olmak üzere onaylı belge ve sertifikalara sahiptir. Bu sayede otel, kafe, sağlık kurumları gibi pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Daha temiz bir hava için siz de Jonix hava temizleme cihazlarını tercih edebilirsiniz.

NTP Teknolojisiyle Virüs, Bakteri, Küf Gibi Partiküllerden Kurtulun
Yenilikçi teknolojilerden biri olan Non Thermal Plazma ya da NTP, 0.3 mikrondan küçük partiküller üzerinde bile etkilidir. Bu özelliği sayesinde en etkili filtreleme sistemlerinden biri olan HEPA filtrelerin etkili olmadığı küçüklükteki partiküller üzerinde bile etki gösterir. NTP teknolojisine sahip Jonix Up İn hava temizleme cihazları, kapalı alanlardaki kirli havanın temizlenmesini sağlar.
Çalışmaya başlamasından çok kısa bir süre sonra etkisini gösteren cihazlar, ortamda bulunan kötü kokuların da giderilmesini mümkün kılar. Soğuk plazma teknolojisine sahip olan cihazlar, iyonlaşmayı sağladığı için bakteri, küf, virüs, uçucu organik bileşik gibi partiküllerin ortamdan arındırılmasını sağlar. Ayrıca nem etkileri ve alerjiler gibi konularda da oldukça etkili sonuçlar verir. Koronavirüsün olumsuz etkilerinden kurtulma konusunda da destek olan hava temizleme cihazlarıyla ferah ve sağlıklı bir ortamda yaşantınızı sürdürebilirsiniz.

Yenilikçi Özelliklere Sahip Hava Temizleme Cihazları
Kapalı alanlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilen Jonix hava temizleme cihazları, birçok farklı özelliği bünyesinde barındırıyor. Kapalı alanlardaki yüzeylerde de etkili sonuçlar veren cihazların kullanım alanları ise şu şekildedir:

·        Eğitim kurumları
·        Hastaneler
·        Veteriner klinikler
·        Alışveriş merkezleri
·        Konaklama
·        Atık merkezleri
·        Güzellik salonları
·        Üretim alanları
Belirtilen alanlarda NTP teknolojisinden faydalanabilir, ortamdaki havanın temizlenmesine katkıda bulunabilirsiniz. Özellikle kafe ve restoranlar gibi yemek servisinin yapıldığı alanlarda da kötü kokudan kurtulmak için Jonix hava temizleme cihazlarını kullanabilir, koronavirüsün olumsuz etkilerinden uzaklaşma şansı elde edebilirsiniz.
 

Advertorial

Editör: Vitrin Haber