Günümüzün en çok tercih edilen bilgisayar türlerinden olan laptoplar, birçok farklı marka bünyesinde geliştiriliyorlar ve üretiliyorlar. Bu laptop üreticilerinden olan ve özellikle satış sonrası hizmetleri ile diğer rakiplerinden ayrılan Toshiba, kullanıcı memnuniyetine büyük önem veriyor. Satın aldığınız Toshiba marka laptop ile ilgili herhangi bir problem baş gösterir veya başka bir sıkıntı yaşar iseniz, cihazınızı laptop servis aracılığı ile kontrol ettirebilir ve gerekiyorsa tamirini, onarımını yaptırabilirsiniz. Ürününüzün garanti süresi boyunca servisi kullanabileceğiniz gibi, garanti süresi bitiminden sonra da Toshiba marka cihazlarınızı yetkili servislere kontrol ettirebilir ve arızanın boyutuna göre tamir ettirebilirsiniz.

Toshiba laptop servisi Size sadece laptopunuz ile ilgili teknik destek ve hizmet vermek dışında diğer bir çok üründe de hizmet verebilir ve Toshiba cihazlarınız le ilgili her türlü problem hakkında size yardımcı olabilir. Ürünlerin garanti süreçleri tamir boyunca geçen süreleri ve diğer birçok kon hakkında merak ettiklerinizi Toshiba yetkili servisinin İnternet sayfası üzerinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca Yetkili servis ile iletişime geçmek ve problemler hakkında da bilgi almak için Toshibaservisturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sadece Laptoplar mı?

Sadece laptoplar değil diğer birçok ürün hakkında Toshiba yetkili servisinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca laptopların bir ufak modelleri olan notebooklar için de Toshiba yetkili servisinden hizmet alabilirsiniz. Toshiba notebook servis satın aldığınız Toshiba notebook ile ilgili yaşayacağınız tüm problemler ile ilgilenebilir ve garanti kapsamında veya garanti dışında tamirini gerçekleştirebilir. Ürün ile ilgili tüm garanti ve tamir süreçlerini Toshiba yetkili servis sayfasından görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca cihazınızın problemi hakkında ve tamiri ile ilgili fiyat ve diğer bilgilere ulaşmak için sayfa üzerinde yer alan irtibat numarasını kullanabilirsiniz.

Servis Süreci Nasıl İşler?

Yetkili servis garanti süresi kapsamındaki laptopları kontrol ederken, laptoptaki sorunun kullanıcı kaynaklı mı yoksa ürün kaynaklı mı olduğunu inceler ve buna göre hareket eder. Eğer ürün kaynaklı yaşanan bir problem var ise, arızalı olan ürün değiştirilir veya iadesi alınabilir. Kullanıcı kaynaklı bozulmalarda ise ürün yetkili servis tarafından belirlenen ücret karşılığı veya garanti kapsamında tamir edilebilir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber