İyilik Ordusu Derneği, 2022 yılında genelbaşkan Kader Kılıç tarafından Ordu ili merkezli olarak kurulmuştur. Derneğin kuruluşundan bu güne insanların derdiyle dertlenen ve çözüm arayışları sonuçsuz kalan tüm vatandaşların sorunlarına kalıcı çözümler sağlamayı ilke edinen dernek "Sonunda İyilik Kazanacak" mottosundan hareketle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Pek çok tanınmış ismin ve sanatçıların destekleriyle gerek sosyal alanlarda gerekse eğitim alanında yardımlar sürdüren İyilik Ordusu Derneği, ünlü sanatçı Metin Şentürk'ün de katılımıyla Ordu'nun Ulubey ilçesinde bir okul ziyareti sırasında eksikliğinin dile getirildiği Sosyal Bilimler Atölyesi ve Müzik Sınıfı için kolları sıvamış, sadece bir kaç gün içerisinde öğrencilerin eğitim faaliyetlerinin aksamaması için uygulama sınıflarının açılışını gerçekleştirmiştir.

Genç - yaşlı demeden her kesimin yardımına koşan dernek genelbaşkanı Kader Kılıç, 23 Nisan'da çocuklarla bir araya gelip geçirdiği keyifli dakikaları sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıp herkesin taktirini toplamıştır. Ramazan ayı ve Ramazan bayramı boyunca sürdürdüğü etkinliklerle kalmayıp, her geçen gün bir ihtiyaç sahibine yardım eli uzatmayı ilke edinen İyilik Ordusu Derneği 'nin, Türkiye'nin diğer şehirlerinde şubeleşmesi talepleri son günlerde ciddi şekilde artış göstermiştir.

13 Mayıs 2022 tarihinde, hemşireler günü sebebiyle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşireler için çiçek dağıtıp, tatlı ikramında bulunan genelbaşkan Kader Kılıç; basın mensuplarıyla ayaküstü sohbeti sırasında "Derneğimizin şubeleşmesi için Ar-Ge çalışmalarımızı tamamladık. Derneğimiz yakında Türkiye'nin 81 ilinde faaliyetlerine başlayacak, yaralar sarmaya devam edecektir. Her zaman dediğim gibi; "Sonunda İyilik Kazanacak" arkadaşlar." diyerek, İyilik Ordusu Derneği'nin şubeleşme çalışmalarının başladığını kamuoyuyla paylaşmıştır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber