Düzenli kullanımı ile snorezz horlamayı azaltmaya destek olabilir. Bu sayede gece boyunca rahat bir uyku çekersiniz. Horlama esnasında insanların solunum sistemleri görevini tam olarak yerine getiremez. Bu yüzden zamanla inme, depresyon, kalp baş ağrısı ve reflü gibi sorunlar kendisini gösterebilir. Horlama, ağzın anatomisi ve kilo gibi farklı nedenlerden ortaya çıkabilir. Bu yüzden horlamaya hemen müdahale edilmesi gerekir. Uyku sırasında ağız ve boğaz bölgesinde bulunan yumuşak dokular gevşeyerek nefes yolu daralmasına neden olur. Bu da hava akım hızını arttırır. Üst solunum bölgesinde bulunan kasların gerginliğinin azalması nedeniyle horlama sesi ortaya çıkar Erkeklerin büyük bir bölümü horlama sorunlarında muzdariptir.

Horlama Nedenleri

  • Düşük, kalın ve yumuşak bir damak yapısı hava alan bölgeyi daraltabilir. Özellikle fazla kilolu kişilerde, boğazın arka tarafında yağ birikmesi nedeniyle solunum yollarında daralma görülebilir.
  • Çok fazla alkol tüketmek boğaz kaslarını gevşetir ve horlamaya neden olabilir,
  • Kronik olarak bulunan burun tıkanıklığı horlamaya yol açabilir,
  • Alerjiler burnun hava akışını azaltır, bu da ağzınızdan nefes almayı zor hale getirir,
  • Ailede horlama problemi varsa riskli grupta yer alabilirsiniz.

Uyku esnasında üst nefes yollarında ortaya çıkan tıkanmalar sebebiyle ortaya çıkar. Solunumunun durması sırasında kandaki oksijen oranı düşer. Beyin bu azalmayı algılayarak tekrar havayı eski haline getirmeye çalışır. Uyku derinliğinin azalması nedeniyle uyanma ortaya çıkar. Daha sonra uykuya ani geçişler oluşur ve şiddetli horlama devam eder. Uyku sırasında sürekli olarak uyanarak kan basıncında ani artma-azalmalar görülebilir. Bu da tansiyona davetiye çıkarır.

Horlama pek çok farklı nedenden dolayı ortaya çıkabilir. Aşırı yorgunluk gibi geçici olarak da görülebilen horlama ciddi uyku bozuklukları neden olabilir. Snorezz sprey gece boyunca rahat nefes almanıza yardımcı olur. Horlayan kişiler etrafında bulunan kişilerin uyku kalitesinin de düşmesine neden olabilir. Artık horlama sizi rahatsız ediyorsa sprey kullanabilirsiniz. Burada snorezz kullanıcı yorumlarına da bakarsanız bu yönde olumlu yorumlar almıştır. Ürün tamamen doğal bitki özlerinden yapılmıştır. Kullanımı sırasında herhangi bir sağlık problemine neden olmaz. Doğal içerikleri ile hava yolarınızı açan Snorezz uykuda rahat nefes alıp vermenize yardımcı olur. Doğal yağlardan oluşan Snorezz sprey boğaz bölgesinde kaygan hale getirir ve bu alanda ortaya çıkan birikintileri azaltır. Snorezz horlamaya neden olan fiziksel etmenlerin ortadan kaldırılmasına destek verir. Tamamen doğal bir karışımdır. Uykuya dalmadan önce boğazınıza spreyi sıkınız. Düzenli olarak kullanıldığı zaman geceleri sessizliğin tadını çıkartacaksınız. İnternet üzerinden Snorezzv spreyi en uygun fiyatlarla kolayca satın alabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber