Belgelendirme ile ilgili gerekli tüm izinleri alarak sizlere uluslararası kalite standartlarında hizmetler sunan Türcert bunun yanı sıra eğitim, test ve muayene hizmetleri de sağlamaktadır.

Ürün Belgelendirme Hizmetleri

Avrupa Birliği ülkesinde hareket eden araçların taşıması gereken koşulları ifade eden belgesi alacak olanlar için öncelikli olarak araçların hangi sınıfa girdiği tespit edilmekte ve ilgili standartlara uygun görülmesi halinde belge izni verilmektedir. Araçların hem ülkemizin hem de Avrupa Birliği kriterlerine uygun olduğunu ispat eden E-mark belgesi, aynı zamanda araç ekipmanlarını da kapsamaktadır.

Belgelendirme İhtiyaçlarına Profesyonel Çözümler

İslam dininde insanların sağlıklı yaşamları adına belli başlı kurallar konulmuştur. Bu kurallara göre bazı gıdalar dinimizce haram kabul edilmiştir. İslam inanışına göre dinimizce yasak olmayan gıdalarla beslenmek isteyenler için geliştirilmiş olan Helal Belgesi, o ürünün güvenilirliğini ve tamamen helal şartlarda üretildiğiniz bize göstermektedir. Helal gıda standartlarına tam olarak uyularak üretilmiş olan ürünlere verilmektedir.

Iso 13485 Belgesi

Tıbbi cihazlar ile ilgili bir belge olan Iso 13485, bu cihazların ithalat ve ihracat gibi tüm ticaret ve hizmet süreçlerini kapsayan özel şartları içerisinde barındırmaktadır. Alınması zorunlu belgelerden biri olan belgesi, yasa dışı rekabetlerin ortaya çıkmasını engelleyerek tamamen şeffaf ve adil şartlarda hizmet verilmesini sağlamaktadır. Iso 13485 belgesi alan firmalar üretim sürecinde tüm standartlara uygun davranmakta ve daha profesyonel çalışmalar ortaya çıkarmaktadır.

ADVERTORİAL

Editör: Vitrin Haber