uluslararası evden eve nakliyat hizmeti İnter Lojistik alnında sahip olduğu başarı ile 25 yıllık tecrübe elde etmiş, gümrükleme, yurtdışı mobilya ihracatı ve birçok ülkede depolama hizmetleri sunmaya devam ediyor. İnter Lojistik Grubu nakliyat konusunda birçok alanda lojistik sektörlerini her zaman biraz daha ileri gitmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Lojistikte ürün ya da eşyaların üretim süreçlerinden kullanıcılara geçen zamana kadar nakliyatlardan depolama, ambalajlamalardan dağıtım süreçlerine kadar her türlü alanda hizmetlerine devam ediyor.

Evlerden ofislere kadar hangi adreslerin taşınması istenirse kurumsal hizmet almak için iletişime geçmek, en iyi sonuçlara ulaşabilmeniz için yeterli olacaktır. Özellikle de Uluslararası ev eşyası taşıma alanında yenilikçi ve modern bir anlayış belirlenmesinden dolayı müşterilere yardımcı olmaya devam ediyor. Firma olarak tüm hizmet içeriklerinin kurumsal ve yasal bir şekilde sunmaya özen göstermemizden dolayı kısa süre içerisinde bizleri tercih eden müşterilerin her an yanlarında yer alıyoruz.  

Uluslararası Ev Eşyası Taşıma Hizmet Fiyatları

Uluslararası ev taşıma fiyatları merak edilen konular arasında yerini almaya devam ediyor. Yurtdışına taşınmanın birçok farklı prosedür süreçlerinin olmasından dolayı uluslararası nakliyatların ücretleri de biri birinden farklı faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterecektir.

Nakliyatların gerçekleşecek olduğu ülkelerin mesafesi, taşınacak eşyaların miktarlarından gümrüklerin masraflarına, gidilen ülkelerdeki gümrüklerin evrak masraflarına göre değişiklik gösterecektir.

Uluslararası Ev Eşyası Taşıma Hizmet İçeriği

Uluslararası ev eşyaları taşıma hizmetlerinden yararlanmak isteyen kişiler diledikleri zaman İnter Lojistik Grubu aracılığı ile rahat edeceklerdir. Kurumsal olarak hizmetlerine devam eden bir firma olurken yerinde inceleme yaparak her bir işlem yerine getirilecektir. Uzman personel kadrosu sayesinde adreslere gelerek yerinde inceleme yapılacak ve taşınacak olan eşyaların paketlenmesi adına özel ambalajlama yöntemi ile paketlemeler yapılır.

Paketlemelerin ardından en ufak bir sorun meydana gelmeden eşyalar nakliye araçlarına yüklenir ve ambalajlara en ufak zarar gelmez. Tüm personeller alanında uzman isimlerden meydana gelirken taşınmanın daha sorunsuz ve pratik olması sağlanır. Nakliye araçlarının içi her zaman temiz ve bakımlı olmasına özen gösterilir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber